Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Amelka_:*

Brak orgazmu pomimo ogromnej przyjemności z seksu, pomóżcie proszę

Polecane posty

Kochane mam nadzieję, że mi pomożecie. Ale może od początku. Miałam partnera z którym było mi dobrze, myślałam że miałam orgazm chociaż zastanawiało mnie to bo jak czytałam i kobiety opisywały jakieś niesamowite doznania a ja owszem miałam przyjemność ale bez szałów ale mówiłam mu że mam orgazm i było ok już z nim nie jestem i powodem rozstania nie był absolutnie brak orgazmu. I mój problem jest następujący: Mam nowego partnera i od kilku tygodni się kochamy i już któryś raz zapytał dlaczego nie dochodzę i powiedział że chciałby porozmawiać bo martwi go to że nie może mnie doprowadzić do orgazmu bardzo mi na nim zależy i wolałabym być szczera ale jak mam mu powiedzieć że jest mi dobrze ale nie umiem mieć orgazmu, muszę dodać, że naprawdę jest mi bardzo dobrze do tego stopnia że nawet odgłosy które kiedyś wydawałam były ciche a teraz jest mi tak dobrze że nie mogę pohamować jęków ale do rzeczy na prawdę mam ogromną przyjemność z seksu z nim ale orgazmu chyba faktycznie nie mam właściwie nie wiem czy kiedykolwiek miałam orgazm co jest przykre bo jak czytam o tym że kobiety przeżywają coś tak fascynującego to ja po prostu zazdroszczę. Napiszcie może jak u was wygląda orgazm jak się wtedy zachowujecie a może któraś z was ma podobny problem, bo muszę z nim porozmawiać ale nie wiem jak i co ja mam powiedzieć chociaż wolałabym coś zrobić żeby ten orgazm mieć. Dlaczego ja muszę być dziwna:( PROSZĘ POMÓŻCIE!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować