Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaldi

w runie leśnym pomiędzy grzybami widziałem czerwone grona

Polecane posty

Gość Ewaldi

ciemno czerwone, czy to są żurawiny a takie mniej czerone to są borowiny , jak odróżnić żurawiny od borowiny ?

Gość Ewaldi
bo słyszałem że żurawiny powodują bespłodność a bobrowiny odwrotnie - nadpłodnosc

Gość .,.,.,.,.-
Ewaldi fajki chyba nie są w tym momencie najważniejsze ale napis na asfalcie namalowany farbą olejną , jak sądzicie , co zrobi Jolka , gdy jutro zobaczy napis na asfalcie, że JOLKA K**WĄ JEST ???????

Gość Ewaldi
nie wolno malować po Murzynach

Gość .,.,.,.,.-
ale o co ci chodzilo

Gość Ewaldi
chce sobie zrobić spid

Gość Ewaldi
kurza twarz , potraficie się masturbować kilka razy dziennie a nie potraficie odróżnić żurawiny od borowiny , masakra :( i pewnie tytuły magistrów posiadacie , wsadzcie sobie w zad te tytuły skoro nie znacie się na runie leśnym , matoły normalnie :(

Gość Ewaldi
granatowy to jest mój siusior po 6 godzinnym maratonie ręcznym

Gość Ewaldi
już mnie nawet przestało śmieszyć, że tylko w ten weekend 50 osób się zatruło muchomorem tym ślicznym zielonym sromotnikowym , który przecudnie nawet grzyba Kania nie przypomina ale skoro lubicie się truć grzybami to skąd możecie wiedzieć jak wygląda żurawina , przecież masturbowanie się nie wymaga żadnej wiedzy :)

Gość Ewaldi
moja masturbacja to moje natręctwo. a poza tym grzyby są błache z blaszką i trujące samobójcy lubią je jeść. niepotrzebnie lekarze ich męczą. im onanizm nie dawał satysfakcji wiec sie zabili

Hah, ja tam na grzybach się nie znam więc ich nie jem. A swoją drogą nie znać się (a przynajmniej nie być pewnym) i dać takiego grzyba np dziecku to trzeba mieć nieźle nasrane w głowie :(

Gość Ewaldi
hahaha , różnica polega na tym, że wiele osób dopiero po skonsumowaniu tych tak zwanych 'grzybków' zdaje sobie sprawę będąc w szpitalu po wielokrotnym rzyganiu i wydaleniu zawartości żołądka , że cudów nie ma i wątroba musi być do wymiany i wtedy apelują do motorowerystów o to aby przynajmniej nerki ich były zdrowe , gdy się zgadzają na oddanie swoich organów :) to nie są samobójcy, to są smakosze z chytością :)

Gość co to grono ?