Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margheritha

seks ze znaną osobą

Polecane posty

Gość margheritha

czy uprawiałyście seks ze znaną osobą, celebrytą, sportowcem? czekam na Wasze odpowiedzi.

Gość aleosochozi
Tak.. z księdzem proboszczem

Gość tak z takim jednym ze swiata
muzyki...

Gość wier tar ka
z Ferdkiem Kiepskim

Gość wier tar ka
z Marianem Paździochem

Gość wier tar ka
z Arnoldem Boczkiem

Gość wier tar ka
z listonoszem Edziem

Gość co za goupie przeswiadczenie
ze seks z kims znanym moze byc lepszy :O guzik prawda:P

Gość hjja bm chciała z
ale autorka nie napisała, że jest leposzy:) Zadała pytanie, czy ktoś miał taka przygoidę..... ja bym chciała z Maeilynem Mansonem, Filipem Bobkiem, Garlickim młodym,

mi się trafił kilka lat temu hip hopowiec, a najlepsze, że nawet nie miałam pojęcia, że jest znany- dowiedziałam się później ;) był jeszcze jeden sportowiec- Hiszpańska sława średniego formatu w tej dziedzinie ;)

Gość potrzebna rada
Szarik z 4-ech pancernych

Gość lubię lody
venuz jesteś dupodajką jak nie wiedziałaś że znany i dupy dałaś pewnie na imprezie znając życie

seksu nie uprawialam, ale bylam adorowana przez kogos znanego. potem sie przyjaznilismy ale kontakt sie urwal z powiodu pewnej kobiety. w tym srodowisku ludzie sa tak zepsuci ze glowa mala, podkladaja sobie swinie na kazdym kroku przyjaciolka przyjaciolce. mnie nadal boli to co sie wydarzylo choc minelo juz pare lat. moge tylko powiedziec ze ten facet jest aktorem. ale dzis jest juz bbaaardzo zepsuty

Tak, a Wy wiecie jak wyglądają wszyscy znani hip hopowcy? Dopóki nie styknął się z Dodą nie miałam pojęcia, że Nergal jest znany, nie miałam pojęcia kto to. A jest znany na całym świecie, tyle, że w pewnych kręgach. A tak w ogóle to www.dkms.pl

no może nie od razu dupodajka :P a co do tego hip hopowca- gościa znam od wielu lat, ale widujemy się bardzo sporadycznie- nasi rodzice mają domki letnie w tej samej miejscowości, więc tyle co czasem kilka dni w wakacje.. Długo nas do siebie ciągnęło i jakoś tak w końcu wyszło. A że hip hopu nie słucham, to nie miałam pojęcia, że jakąś karierę zrobił :P

Ja się spotykałam przez kilka miechów z piłkarzem jednym.Ale nie spaliśmy ze sobą.Było kilka przytulasków i pocałunków.Musze powiedzieć,że tak jak on całował czy przytulał to nikogo już nie spotkałam.Przyjaźnimy się do tej pory ale nie było mi na rękę bycie z nim(chociaż chciał).Ciagle z gazet do mnie dzwonili,jakieś fotki itp a poza tym co sezon to w innym mieście praktycznie :(.Jednak człowiekiem i przyjacielem jest wpaniałym.Teraz oboje jesteśmy w związkach i często jak przyjeżdza do mojego miasta spotykamy się u niego na imprezie w kilka osób :)

No faktycznie Perwersja, widać ze zielona jestes. Nergal jest hiphopowcem??? Uhahahahaha

ja sie spotykalam ze znanym hip hopowcem przez kilka miesiecy niepowiem jaki to bo był juz wtedy zajęty

Gość JaSie Podszywam
Kilka lat temu, jak konczylem studia, to bywałem troche na planach zdjęciowych. Przy zdjeciach do filmu Zero na 3 dni przyjechala do nas pewna aktorka. Miala 2 dni zdjeciowe, w tym 3 dnia wracała do domu. Najpierw zaczłęy się niewinne spojrzenia, potem delikatne zagadywania, az ostatniego dnia, jakby sie nie spuscil w hotelowym jackuzzi, gdy mnie chwycila za penisa, to bym w nią wszedł:) Dodam, ze miala meża, byla 2 lata po slubie, a teraz sie rozwodzi.

husqvarn- to prawda, "kobieta wyzwolona" to swego czasu było moje ulubione określenie.. Teraz? hmm... nie wiem. Zdaję sobie sprawę, że może faktycznie popełniłam parę błędów, ale no cóż, bywa. Mężowi, jeśli się takowy trafi nie muszę się do wszystkiego przyznawać, co kogo obchodzi przeszłość.