Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska :))))))

Czy to jest normalne ??? POŁÓG

Polecane posty

jestem 4 tygodnie po cc , w szpiatlu lało się ze mnie troszkę ale tak nie bardzo i teraz przez te 4 tygodnie toznie było raz krwawilam raz nie ale barwa odchodów sie zmienila ostatnio ( myslalam ze to ten ostatni etap) az do soboty od 3 dni krwawię tak ze mnie co chwila zalewa tak się ze mnie leje ze szok co 10 minut zmieniam podpaskę od 3 dni!!!! jest to zywa krew + skrzepy czy to normalne?????!!!

Gość pani doktorowa
dwa razy przechodziłam to samo(po pierwszej i po drugiej ciąży), więc wg mnie normalne:) jednak za każdym razem trzeba się skonsultowac z lekarzem bo może byc tak, że ten Twój "normalny" przypadek jednak jest groźny, on zapyta o kilka rzeczy i będziesz spokojna

W sumie to nie mialam CC ale jak po ur syna szlam do domu to w szpitalu powiedzieli ze w przypadku wysokiej goraczki i krwawienie tzw zywa krwia powinnam sie zglosic do szpitala. Wiec na Twoim miejscu bym tam pojechala.

Gość po takim dlugim czasie
nie powinno juz byc tak mocnego krwawienia,do lekarza!!!!!!!!!!!!

do jakiego lekarza ? zeby się umowić na wizytę trzeba czekać kilkanascie dni:(

Gość fiolka173
Też jestem po cc i z tego co wiem skrzepy są niebezpieczne. Możesz dostać zastrzyki przeciwzakrzepowe.

Gość fiolka173
Do szpitala się zgłoś...

Gość mała Mysia
w sumie to normalne. Ja miałam nawet tak,że przez 6 tyg. krwawiłam po porodzie, potem tydzień spokoju i ....miesiąc krwawienia właśnie takiego jak opisujesz... poszłam do lekarza i nawet w czasie krwawienia mnie zbadał i powiedział,że wszystko OK. po wszystkim zrobił cytologię i koniec;) Każdy organizm reaguje inaczej , więc nie martw się. Możesz jednak dla swojego spokoju iść do lekarza. Trzeba czekać kilka dni? u mnie co miesiąc rejestrują!!! Jeśli się strasznie martwisz idź do szpitala-ale po 20 bo Cię odeślą do przychodni...! Powodzenia;)

Gość no chyba żartujesz?
idziesz do przychodni i mówisz że masz ostre krwawienie po porodzie i mają cię natychmiast przyjąć!!! jak mi na 6-7 dzień po porodzie zaczęło dziwnie "zalatywać" to zadzwoniłam - powiedziałam o co chodzi i w mig się znalazło miejsce - za godzinę... to jest wyjątkowy przypadek i nikt cię nie ma prawa zrzucić na drzewo!

dokładnie do lekarza!!!!! dzwonisz mówisz co się dzieje i miejsce masz najpóźniej na następny dzień a najprawdopodobniej jeszcze tego samego

Nie rozumiem na co jeszcze czekasz. W takim stanie jesteś w pierwszej kolejności i nie będziesz nigdzie czekać,tylko "załatwią " Ciebie od ręki. Idź do przychodni,powiedź w czym rzecz.Jak lekarz nie przyjmnie co jest mało prawdopodobne biegiem do szpitala. Ja po cc przez pierwsze 2 dni krwawiłam jak przy normalnym okresie.Potem przez tydzień minimalne plamienie.Potem 2 dni plamienia,tydzień przerwy i taka kołomyja przez 6 tygodni.