Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfectfitttt

Lazienka

Polecane posty

Gość perfectfitttt

Całkiem fajny. Tyle tylko, że ja zrobiłabym podwieszany kibel. Zabudowana górę moznaby wykorzystac na zrobienie jakis półek, zeby graty nie stały na podłodze.

Gość golciaa
a gdzie umywalka? ogólnie ładnie a przede wszystkim czyściutko to mi naj bardziej się podoba:)

Gość perfectfitttt
umywaki niestety nie ma, to kawalerka i lazienka jest malutka:( a kibelka z tego co wiem nie zrobila podwieszanego poniewaz to za duzy koszt. A z ta gora zabudowana nie wiem o co cho:) ma pulki tam nad koszem na pranie, a na podlodze stoi tylko proszek:)

Gość azxcvnm
jak na taka mala lazienke to za duze te plytki troche

Gość golciaa
moim zdaniem ładna,ale to ty musisz wybrac sobie kolor płytek zeby ci odpowiadal a nie sugerowac sie fotkami kolezanki ,oczywiscie jesli zamierzasz robic remont w lazience:)

Chodziło mi o zabudowana góre od WC. Moznaby to miejsce wykorzystac na półke. A tam gdzie teraz jest półka zrobic np. mała narozna umywalkę.

Gość golciaa
no i rada mala :)jak masz dziecko ,badz planujesz to zostaw wanne ,brodzik tz kabina w ogole sie nie sprawdza jesli chodzi o dzieci

Gość perfectfitttt
kurcze wogole nie kumam o co chodzi z ta zabudowa:) a umywalka i tak by sie nie zmiescila:) pozatym dla dwoch osob wcale nie jest taka konieczna umywalka:)

nie mam pojęcia,co Ci się w tej łazience az tak podoba,kolory? moim zdaniem jest zupełnie zwyczajna,a tak na marginesie-w malutkiej łazience lepiej sprawdzają się kabiny prysznicowe

Gość perfectfitttt
moze i sie sprawdzaja ale nie zawsze jest mozliwosc zamontowanai kabiny:)

Gość Lazienka w bloku
Zauwazcie, ze nad wanna powieszono suszarke do ubran. Gdyby byla tam kabina, nie mozna by suszyc ubran w lazience. Niestety nie wszedzie sa suszarnie i odpowiednio duze balkony, a gdzies przeciez trzeba rozwiesic pranie.

Gość perfectfitttt
dokladnie, a ponadto gdy przed remontem rowniez byla wanna, to latwiej wymienic wanne na nowa niz kupic kabine, co juz jest drozsze a do tego przenosic wode

myslałam,że tam,gdzie jest odpływ to zamontować można co się chce,no ale ja się nie znam wiem też,że są osoby,które za nic w świecie nie pozbędą się wanny,chocby tylko ona mieściła się w łazience ;-) grunt,że czysto i świeżo jest,co do wyglądu-to co się podoba Tobie,nie musi się podobać innym,urządzasz mieszkanie przecież dla siebie,więc zrobisz tak,jak Ci się podoba,a nie ludziom na kafeterii :-)

Gość Lazienka w bloku
U mnie przed remontem rowniez w lazience byla wanna. Zlikwidowalismy ja i zamontowalismy kabine, ale wymagalo to kucia kanalow pod nowe rury. Kran wanny byl umieszczony bezposrednio pod piecykiem do ogrzewania wody. Musielismy przeniesc wszystko na przeciwlegla sciane, bo inaczej mialabym piecyk w kabinie ;-)))

Gość Lazienka w bloku
Odplyw rowniez przenosilismy na druga strone lazienki, z tym, ze musielismy kupic wysoki brodzik, bo inaczej zabraklo by miejsca na syfon.

Gość golciaa
urszulaa_kochanowska-----wiem ze sie lepiej sprawdzaja kabiny ale majac dziecko np 3-4 letnie to w wanience dla niemowlat nie bedziesz kapac ,wiec gdzie ? w brodziku? moj syn 7letni kapie sie juz sam pod prysznicem i trwa to ponad godzine a woda leci :P dzieci lubia sie po pluskac i dluzej po siedziedz w wodzie podczas kapieli wiec kabina nie bardzo sie sprawdza . jak jest wanna to mozna tez zrobic prysznic i jest dwa w jednym

Gość perfectfitttt
urszula kochanowska odplyw to jedno ale chodzi o wode w scianie, skad bedzie leciala,,, normalnie jest np po srodku wanny a do kabiny juz musi byc inaczej:)

Gość jak sie facet goli
nad wanną? :D a łazienka kompletnie nieprzemyślana i zagracona

Gość Lazienka w bloku
W mieszkaniu mojego ojca tez nie ma umywalki, chociaz to nie kawalerka, bo ma 2 pokoje + pokoj z kuchnia. Nie przewidziano umywalki juz na etapie projektowania i budowania bloku. Oczywiscie mozna by kombinowac i na upartego wcisnac umywalke do lazienki, ale wtedy wchodziloby sie do srodka bokiem, z obowiazkowo wciagnietym brzychem, tak male jest to pomieszczenie.

Gość perfectfitttt
hehe, goli sie przed lustrem:)

zapomniałam o dzieciach,bo moje to już samodzielne :-),faktycznie kąpałam je w wannie,bo różnica między nimi tylko rok,więc we dwójkę kąpiel za jednym zamachem,ale też zatykałam brodzik jak w wannie i tam się kąpali (pojedynczo),da radę :-) u mnie wanna stoi bezużyteczna,(tylko myć muszę) i w przyszłości zamierzam ją wywalić,ale jak pisałąm-co kto lubi...

Gość perfectfitttt
a powiedzcie mi jeszcze kochane, czy czyscicie lazienke????? bo ja niedawno kupilam mieszkanie, w domu nigdy nie sprzatalam, mama nie jest dobrym wzorem w sprawacg sprzatania dlatego pytam tu:) narazie caly czas mylam ajaksem, potem kupilam jakies chusteczki w netto, ale nie wiem w sumie czym najlepij

Gość silna 134
Ja mam małą łazienkę i mam wannę z prysznicem - można połączyć jedno z drugim . Takie rozwiązanie znalazłam na Aquaroom.pl i od razu przypadło mi do gustu.