Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joukelole

Czasami jak widze jakie tu zadajecie pytania to zal mi was..

Polecane posty

Gość joukelole

Nie wiem, ale mam wrazenie ze wiekszosc z was jest tylko po podstawowce (poziom prawie ze analfabetow) albo jacys niedorozwinieci... Czy na tym forum siedza sami autysci albo z podstawowki czy co...?

Forum Yale University, to nie ten adres. :) A pytanie przez Ciebie zadane, mieści się w grupie tych z tytułu topiku. :)

Gość joukelolo
Licze na to że jakiś Pan zamieści tu zdjęcie swojego siusiaka.

CZY JESTEM W CIONSZY? CZY ON MNIE ZDRADZA? NIENAFICE SWOJEGO RZYCIA OCEŃCIE -MOJE SŁIT FOTO :-D Kumulacja!

Gość joukelolo
Mam 20 lat. Kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne. On nie założył prezerwatywy. Trysnął spermą w mojej cipce. Czy jestem w ciąży ?

Gość joukelole
Podszywaczom podziekujemy - a tak na marginesie jestem plci meskiej wiec pudlo. Druga rzecz- nie powiedzialem ze wszyscy sa autystami na tym forum, sa wyjatki -aczkolwiek nieznaczne ale sa...

Cóż... Jak mi się gdzieś nie podoba to tam nie przebywam, ale jak widać jesteś spragniony towarzystwa nawet tych 'autystów po podstawówce' - czyżby doktory i profesory Cię u siebie nie chciały że przyszedłeś na wygnanie?

Gość joukelole
Eurodytka- znalazlem to forum przez przypadek, i tak sobie czytam niektore pytania, wypowiedzi no czasami nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... To ma byc forum dla kobiet?...nazwalbym je forum dla niedorozwinietych umyslowo... to taka moja opinia na marginesie

Nom :-) poza tym zaglądnęłam przed chwilą na redakcyjny temat i z tego co widze podszywacz jest juz zablokowany. Pozostaje tylko czekać, aż ktoś inny się przyczepi :-(

Nie wiem czy chciałabym wiedzieć jakie pytanie zadałeś wujkowi google że skierował Cie właśnie tutaj :) Sugar - nie przejmuj się podszywami, jakbym ja musiała wymieniać wszystko co wymyśliły, to by stopki nie starczyło :D

Gość joukelole
moim mentorem na kafeterii jest frela

Tak jak gdzieś indziej pisałam - denerwuje mnie, gdy piszę na jakimś topiku, że np. idę na piwo, a ktoś mi odpisuje: przecież jesteś w ciąży (cudowna Wenus, nie żebym była na ciebie zła ;-) )! Albo: skoro ten twój narzeczony taki wspaniały to dlaczego go zdradzasz? :-D

No właśnie. Jeżeli jakieś wątki uważasz za idiotyczne, to ich nie czytaj;) To chyba najprostsze wyjście z sytuacji. Po co sobie psuć głowę;)