Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabarbabaara

faceci kobieta w jakim wieku najlepsza?

Polecane posty

Gość rabarbabaara

15, 20 czy 25 ?

Gość Edzio listonosz
najlepsza do seksu to od 50 do 83 lat

Gość wiooi
16- 17 lat

Gość wiooi
z kobietą jest jak z samochodem , a z facetem jest jak z winem

wlasnie, masz z tym problem?? jak wiele opini slyszalam to mowia ze ok 20 lat najlepsza w zwyz:) a faceci dla mnie odpowiedni to ok 25 :)) 15 lat to przecież kompletne dziecko...

Gość 32 lata, stan,,,,Mąż
Powiem wam szczerze ze 14 w dzisiejszych czasch sa najsexowniejsze

Gość wiooi
uzasadnienie : 17 latka ma czystszą dusze .. Jej umysl jest jak kartka papieru -nizapisany Jest raczej bardziej romantyczna od starszych po 20-tce 25 latka - jest starą zrzędzącą ropuchą Zawsze narzeka ilosc czlonkow jakie miala w sobie zle robi jej na psychike Bedzie opowiadac o dzieciach godzinami Zaczyna tyć po ślubie

Gość wiooi
25 latka - z niejednego członka sperme jadła , jest stara wszystko widziała na swiecie

Gość wiooi
brakuje jej romantyzmu . traci wrazliwosc i mlodzienczy umysł .

Gość rabarbabaara
wiooi czyli głownie chodzi o psychike nie o wyglad? jak ty to widzisz? :)

Gość 19nastolatek
25 letnia kobieta moze wiele nauczyc niedoswiadczonego chlopca. Wiec 25 lat to moj wybor.

Gość wiooi
60 latki ktore twierdza ze maja młody umysł - klamią .

Gość Juliaaaaaaaaaaa
Sama mam 21 lat ,ale widzę ,że tu same dzieci siedzą ;) przecież 25 lat to wcale nie jest dojrzały wiek ;) to raczej 35 ,40 lat u kobiety

Gość Juliaaaaaaaaaaa
a jaki wiek najlepszy.. myślę ,że wiele kobiet koło 30-stki ,,rozkwita" ;)

Gość wiooi
wiooi czyli głownie chodzi o psychike nie o wyglad? jak ty to widzisz? Tak głownie o psychike . Psychika 25 latki jest wyprana , brakuje jej świezosci . Wyglad tez jest na minus wiadomo ze 17 latka wyglada lepiej niz 25 latka , ma jędrniejsze ciało . Ale najwazniejszy minus starszych kobiet to psychika , a nie wyglad

Gość wiooi
17 latka mysli o trzymaniu sie za reke z facetem pod ksiezycem , a 25 latka mysli o trzymaniu dziecka i zmianie pieluch . Romantyzm sie konczy .

Gość wiooi
25 latka mysli tylko o spermie oraz dzieciach i od razu ci rozpina rozporek .. 17 - latka woli romantyczna milosc niz fizyczną , a nie od razu przechodzenie do rzeczy

Gość Z tego co widzę w necie
To 17 latki myślą głównie o tym, czemu po drugiej skrobance maczo z dyskoteki rzucił ją dla jakieś bladej laski nie ubierającej się na różowo, co więcej, nie ona nie mówi do niego mI$i@CCzKoo aajjć!

Gość wiooi
no i podobno miłosc w zwiazkach trwa tylko 3 lata , potem ludzie sa ze soba z przyzwyczajenia .

Gość rabarbabaara
z przyzwyczajenia i z braku nowej lepszej parti ?

"17 - latka woli romantyczna milosc niz fizyczną , a nie od razu przechodzenie do rzeczy" chyba nie znasz współczesnych 17latek :P

Gość a ja obalę wasz stereotyp
mam 26 lat ,a ludzie sie mnie pytają o dowód nie raz ,albo mówia na ty ;)

Gość rabarbabaara
pewnie masz metr piećdziesiąt w kapeluszu :(

Gość a ja obalę wasz stereotyp
nie ,mam 165 :p nawet ost jacyś goscie z liceum na oko jak rozdawali ulotki mowili do mnie ,,koleżanko"

wiooi - a ty pewnie kuźwa jesteś młodzieńczy, piękny, masz psychike czystą, bez zycia seksualnego (stawiam 100% na prawiczka) i rozumem przypominasz 17 latke - chlająca puszczająca sie w kiblach na dyskotekach itd :)) mam 20 lat no i uważam że 25 latki nie mysla tylko o pieluchach.. a myslenie facetów ze one chca tylko dzieci, zmiany pieluch , nie chcą romantyzmu są jak najbardziej błędne i wtedy to ONI się zatracają w tym nie wprowadzając w związek nutki pikenterii i romantyzmu. A potem narzekaja ze " baba siedzi w pieluchach" Swoją drogą ja chce mieć dziecko jak najszybciej, mój narzeczony też, ale nie mam zamiaru się maxymalnie skupić tylkko na byciu kurą domową.. mamy szczescie ze nasi rodzice są blisko obok nas i dziecka zawsze popilnują. Po drugie kiedy mam mie dziecko ? jak bede miala 30,35,40 lat ? jak bede umiera ono bedzie szło do gimnazjum ?? 😴

spejcalnie porównałam tego prawiczka do takiej puszczajacej się 17 :) bo w jego wyobrazeniu jest ona czysta itd.. a tak naprawde... uhuhuhuhuh ALE te czasy mineły, teraz wiecejprzezyly 17 od 25 kilka lat temu

Gość bhfhfgh
odczepta się. ja mam 27 i jestem dziewicą. poza tym wyglądam dużo młodziej niż niejedna 20 latka.