Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvjgbkhjkl

ALE TE gówniary w Gimnazjach sie ubieraja maluja

Polecane posty

Gość dvjgbkhjkl

lekka przesada

tak tylko kto je tak ubrane i wymalowane wypuszcza z domu... czyżby dorosli rodzice?

Gość dvjgbkhjkl
tez sie zastanawiam dzisiaj akurat byla w jednym z gimnazjum kolczyki przy ustach w brwi makijaz mocny stroj taki zeby bylo widac z daleka ...

Gość emmi28282
stare lachony się odezwały.wasz czas juz minął pogudzcie się z tym

mało jest normalnych dziewczyn w tym wieku. wymalowane lachony robiace sie na szmaty albo metalówy i emo. zenada

emi mam 20 lat wiec mój czas dopiero nadchodzi, za To Twoj jeszcze nie przyszedł bo poprawnie pisac po polsku nie potrafisz, idź przypudruj nosek :D

Gość dvjgbkhjkl
nie jestem starym lachonem mam 23 lata i nie naleze do kobeit tzw"szarych myszke",ale zeby w wieku 15 lat tak sie malowac przepraszam ale przyjdzie czas na make up...wiekszosc z tych dziewcyzn sie oszpeca nie potrafia dobra podkladu do sowjej cery i przede wszytskim robia za mocny makijaz to wyglada nie korzystnie

Gość matti6k
bijacz masz 20 lat i zazdrościsz gimnazjalistką,szara mysz z ciebie,wybierz się do kosmetyczki ,na zakupy,zmień fryzurę

Gość karika_karika
bijaaacz nie przeżywaj bo majtek nie dopierzesz kaszalotku

Gość lkjhgfds
to prawda mam praktyki w pewnym gimnazjummw Warszawie ... mlode dziewczyny przesadzaja przede wszytskim z makijazem nie wiem czy polega to na tym ze chca komus udowodnic ze sa dorosle czy na podniesienu swojej wartosci... czas na przebiranie sie makijaz przyjdzie szybciej niz myslicie:)

Gość przecież bijacz to
facet :classic_cool:

ooo gimnazjum sie panoszy i pokazuje pazurki, ach ale mi pocisnęliscie małolaty, pojsrałam się :D wogole... ja pierdole zeby w gimnazjum takie błędy robić, podstawowy poziom z języka polskiego, to schodzi na psy...młodzież przyszłością? tragedia...