Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magadera

wrozba z obraczki/ pierscionka...

Polecane posty

Gość magadera

sluchajcie czy wierzycie w nia, komu sie sprawdzila?? juz nie wiem co o niej myslec, dwa razy robilam i za kazdym razem to samo... mam 23 lata, wyjde za maz w wieku 25 lat, imie meza na M (tak ma obecnie moj chlopak, z ktorym sie rozstalam, ale duzo wskazuje, ze bedziemy razem), bede miala 2 dzieci (dziewczynka i chlopiec). jestem nieufnie nastawiona do takich rzeczy, ale to mnie zdziwilo. za kazdy razem sie sprawdzilo... co Wy na to:D

Czy ja wiem czy wierzyć;) Jak dla mnie to na tego typu rzeczy powinno się patrzeć z przymrużeniem oka, bo często jest tak, że jak człowiek sobie cóż wywróży, to sam kieruje swoim życiem tak, żeby owa wróżba się spełniła;) Taka autosugestia pozostaje w głowie.

ja o wrozbie na ilosc dzieci wiedzialam ale reszty nie. robie ja od lat -jakies 10 lat temu pierwszy raz i za kazdym razem to samo!!!! 2 dziewczynki i jeden chlopiec, jak to wytlumaczyc??

Gość magadera
nalewa sie do szklank wody (do polowy). na wlosie zawiesza sie pierscionek badz obraczke, nalezy ustawic posrodku szklanki i cierpliwie czekac. ja zadawalam pytania po kolei- ile bede miala lat jak wyjde za maz, pierwsza literka imienia meza, ilosc dzieci i plec. tyle razy ile wystuka oznacza wlasnie liczbe przypisana do pytania. jesli chodzi o plec to koleczko jest na dziewczynke, a wahadlo na chlopca. najsmieszniejsze jest to, ze ani razu nie krecilo sie w ksztalcie kolka jesli chodzi o pierwsze pytania. zawsze wystukiwalo liczbe. gdy zapytalam o plec, pierwsze co zaczelo krecic sie kolko gdzie wczesniej sie nie zdarzalo i pozniej wahadlo;p heheh fajna zabawa, a jeszcze fajniej gdyby naprawde sie spelnilo:D

Gość magadera
ja robilam na moim, srebrnym pierscionku:) ma wisiec w szklance nad woda, ale jej nie dotykac. trzeba czekac az zacznie sie ruszac, np zapytalam ile bede miala lat jak wyjde za maz... pierscionek zaczal sie ruszac i obijac o szklanke, skonczylo sie na 25 obiciach i stanelo:) powtarzalam i za kazdym razem to samo:)

Gość magadera
i co Ci wyszlo;> sprawdzilo sie?? hehe nie wierze do konca, ale cos w tym musi byc:p

no bo ja slyszalam ze tylko zloto-obraczka ale tez moze byc pierscionek natomiast ja robbilam sobiue i na zlotym i na srebrnym pierscionku, obraczce i za kazdym razem to samo, wiec chyba bez znaczenia.... poza tym ja nie mam ani ammy ani taty wiec na obraczke rodzicow nie mam na co liczyc:)

Gość fiolkianiolki
mi sie sprawdzilo:)

Gość Natalka8807
No dobra a jezeli chodzi o imię ? Też w zależności ile razy stuknie to jest kolejna litera z alfabetu?

Gość JA ROBIŁAM NA DZIECI
tylko jaka płeć i ile ale nie nad szklanką tylko nad lewą dłonią, za każdym razem wychodzi mi to samo co więcej mojemU narzeczonemu również wychodzi tak jak mi:)

Gość sprawdza sie
w wiekszosci...i wtedy jak sie w to wierzy;) mi wyszlo ze wyjde za maz jak bede miec 23 lata i 3 dzieci...ale to wyjscie za maz to jak dla mnie za wczesnie:O wiec wole nie wierzyc :P

Gość oj dzieci, dzieci ......
Nic się nie sprawdza. Kiedyś robiłyśmy sobie tę wróżbę z koleżankami - byłyśmy młode i piekne w liceum - teraz jesteśmy piekne, ale czterdziestoletnie ;) I żadnej z nas się nie sprawdziło !! Ja miałam wyjść za mąż w wieku 30 lat i mieć trójkę dzieci - nic z tego, koleżanka też miała mieć trójkę dzieci - ma ich trochę więcej, a druga koleżanka w ogóle nie wyszła za mąż, dzieci nie ma, a według wróżby miała mieć dwójkę i wyjść za mąż w wieku 27 lat. Ciekawe, prawda ?

Gość pytajaca stara panna
a musi wisiec na wlosie?nie mozna zawiescic obraczki na nitce?bo ja mam bardzo krotkie wlosy i nie da rady tak:(

Oj laski te odbicia to drżenie waszej własnej ręki... im bardziej drży, tym więcej wam wyjdzie, ot cała filozofia ;P

Gość Bella fouloire
to pole magnetyczne... ja robiłam jak miałam 15 lat..i wtedy wystaukało mi 17..15 + 17= 31 lat..a wiec w tym wieku miałam wyjsc za mąz.. o dziwo moja kuzynka tez robiła miała 16 lat..i jej stukneło 2 razy! I mówi co tak mało dalej dalej:) i zaczeła ruszac ręką..I co? wyszła za mąz jak miała 18 lat...jej sie sprawdziło ja pamietałam o tej wrózbie i jak miałam 22 lata znów ja zrobiłam..i stukneło mi 9 razy..a zatem 22 +9=31..lat.. więc coś w tym musi być..O mało brakowało a wyszłabym w wieku 31 lat za mąż, bo poznałam kogoś nowego:)

Ja znam ta wrozbe - ale z obraczka - zlota i na wlasnym wlosie. Pierwszy raz wrozylam sobie - i ktos mi tez - jak mialam 17 lat i wyszlo ,ze wyjde za maz majac lat 22 - sprawdzilo sie. Czy chlopiec czy dziewczynka - wrozylam ta sama metoda ale nad lewa dlonia- i nie sama tylko ktos musi trzymac twoj wlos z obraczka na nim. Ruchy kolowe to corka a ruchy pionowe (lub poziome) ta synek. I tez sie zgadza :). Wrozylam ta metoda znajomej majacej szostke dzieci i co prawda wszystkie sie zgadzaly, ale po trzecim byla corcia a mial byc syn ,no i w sumie wyszlo mi ich siedem. Mylslam,ze sie wrozba nie udala , ale moja znajoma stwierdzila na to smutno_ " a wiec to ,ktore stracilam to byla coreczka.." - to starsza osoba i wiarygodna. Tak wiec ta wrozba dziela tez wstecz. Natomiast co do imienia meza to wywrozylam to sobie jeszcze jako dziecko w Andrzejki. Wlozylam pod poduszke rozne imiona meskie.... - i moj maz ma dokladnie tak na imie. I jak tu nie wierzyc?

oj ,przepraszam - nie dokonczylam zdania . Wyciagnelam spod poduszki dokladnie to imie ,ktore nosi moj maz. Mam nadzieje ,ze nie bala to autosugestia ,haha!

Gość nieszczęśliwa25
a wiecie co ja wam powiem ja już sama nie wiem czy wierzyć w tą wróżbę czy nie. otóż jestem 2 mce po rozstaniu z facetem z którym miałam poważne plany. mam 25 lat a wg wróżby w wieku 26 lat wyjdę za mąż będę miała 2 dzieci(parka:))a 26 urodziny mam za kilka mcy wiec w lutym. Co więcej jak chciałam sprawdzić imię wybranka wystukało mi dokładnie takie jak mojego byłego. można również zadawać obrączce pytania o czas zalezy czy liczba dni, miesięcy itp. data ślubu wyszłam mi 25 czerwca a oświadczyn 14 lutego czyli walentynki a jest to rocznica poznania z moim byłym. niby z nim nie jestem ale po tej wróżbie to już sama nie wiem wierzyc czy nie....a może wyszło tak dlatego bo to moja autosugestia????

Gość nieszczęśliwa25
komuś jeszcze może sprawdziła się ta wróżba?????