Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magadera

wrozba z obraczki/ pierscionka...

Polecane posty

Gość smerfaskr
to jest cos niesamowitego!!!!!!! zadałam pytanie ile bede miec lat jak wezme slub ( a jestem 3 lata po slubie i mam 24 lata ) i obraczka dokladnie tyle pokazała.....i zatrzymała się....... martwi mnie tylko pytania odnośnie dzieci - uderzyła 17 razy.....ale po dłużeszje chwili dopiero wczesniej zataczala kólka jak szalona....

Gość nieszczęśliwa25
bo dzieci wróżysz sobie nad lewą dłonią a nie w szklance i najlepiej jakby ilosc dzieci ktos Ci powróżył:)

Gość momma
żałosne. a wiecie co to jest autosugestia?

Gość autosugestia jak nic albo
nieaktualne dane ma ta moja obrączka przynajmniej :P Wczoraj przeczytałam podobny topic na Kafe- i wieczorem zorganizowałam niezbędne sprzęty - włosy mam bardzo krótkie "na chłopaka" , więc czytałam, że może być nitka i ją zastosowałam. Znalazłam jakąś stronkę z dokładnym opisem wróżby - no i się zaczęłam bawić. Wyszło mi , z wiekiem wyjścia za mąż - 26 lat. I tu mam problem, bo mam 26 lat i będę mieć jeszcze do przyszłego roku do listopada, a kandydata na męża brak ;-P Ale w grudniu tego roku miałam brać ślub (czyli te 26 lat by się zgadzało, byłoby to "objęte") z tym, że rozeszliśmy się i szczerze mówiąc nie mam ochoty gościa oglądać, a co dopiero doń wracać i ślub z nim brać . Stąd moje stwierdzenie, że chyba ma nieaktualne dane ta obrączka. Co dziwne, zatrzymuje się zawsze po 26 stuknięciach, a po 25 robi straszne koła - co ma ponoć oznaczać spotkanie wielkiej miłości. Owszem poznałam kogoś przed urodzinami, miłego dobrego przystojnego etc, ale realnie rzecz biorąc skoro nawet nie jesteśmy parą, nawet nie wiem, czy mu się podobam, to w jaki sposób miałabym wziąć z nim ślub w okresie niespełna roku , że już nie wspomnę o całkiem "nowym" chłopaku? Takie rzeczy to tylko w Erze i w reklamie Plusa są możliwe ;-P Kilkukrotnie to powtarzałam, wychodziło to samo zawsze. 26 i stop. Cóż, za rok się odezwę, czy się sprawdziło, choc wątpię w to szczerze ;-P Tak samo jak z ilością dzieci - jeden syn. To już autosugestia chyba bo zawsze jakoś twierdziłam, miałam wewnętrzne przekonanie, że będę mieć tylko jedno dziecko - synka właśnie (i nie wiedzieć czemu sądziłam zawsze, że nie będę biologiczną matką, - dziwne :P) Więc tutaj miałam niejako potwierdzenie swej sugestii - a jak bedzie naprawdę, zobaczymy ;-P Jeśli chodzi o liczbę partnerów , związków w życiu - wskazywało mi zawsze 2 - a jeden już za mną. Powtarzanie kilkukrotne z takim samym rezultatem ;-) Cóż, hmmm nie powiem, by moim marzeniem było doprowadzenie pierwszego ( a właściwie drugiego) lepszego do ołtarza, bo jednemu już sprzed niego zwiałam prawie ;-P I na pewno nie będę się śpieszyć, by w obrączkowych limitach przepowiedni się zmieścić. ;-) Jeśli chodzi o litery imion - całkowita autosugestia, po 8-krotnym powtarzaniu alfaetu zaczęły mi się mylić litery i dałam sobie spokój z tymi literami i oczekiwaniem na stuknięcie, poza tym, zawsze na tej "lepszej" literce można się zatrzymać dłużej.... Więc personaliów przyszłego męża nie znam :-P Przynajmniej jedna pewna rzecz w tym całym wróżeniu ;-) Dziś powróżę tak koleżance mężatce, która do mnie wpadnie, siostrze i bratu - o ile mnie nei wyśmieje :-P Zobaczymy co pokaże ;-)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa355555
mężatkom zawsze pokzauje prawdę, nie wiem może to faktycznie autosugestia

Gość gość
Może faktycznie autosugestia.. wyszło mi imię i nazwisko obecnego chłopaka, ślub za 2 lata 09/04/16r w sumie fajnie... no ale wszystko sie okaże, zaręczyny wg wróżby 20 stycznia 15r. Jak nie zapomnę to dam znać czy sie faktycznie spełni :) ale bardzo fajna wróżba gdzie dużo rzeczy pokrywa sie z prawdą :) Pozdrawiam

Gość gość
Korzystałem 4 miesiące temu z wróżbity Paulusa (jego strona http://wrozbitapaulus.pl) i muszę przyznać że trafnie przewidział większość wydarzeń.

Gość gość
nie nosze obrączek pierscionków bo po co

Gość Lola1975
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość gość
Potwierdzam Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka byłam u niej osobiście. To niezwykła osoba.

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Rozmowy z wrózką Dianą dodały mi otuchy i były jak gorący okład na moje zimne serce. Dały mi wiarę w to, że jeszcze czeka mnie w życiu prawdziwa szczera miłość. Z odwagą patrzę już w przyszłość. Nie muszę się jej obawiać.