Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbhxzjzkdkaodiajd

prosze o dpowiedz ! wazne !!!

Polecane posty

Gość bnbhxzjzkdkaodiajd

czy w wyleczeniu grzybicy moze pomoc przewleczony przez nitke cozsnek i wlozony do pochwy? jak on pomaga?

Gość bnbhxzjzkdkaodiajd
dlugoo go trzeba trzymac? co ile pomaga?

to powazne pytanie jest ? cholera, idz do ginekologa on przepisze ci jakies tabsy dopochwowe najprawdopodobniej, jakas masc czy inne tabletki. wezmiesz je przez jakis czas i bedzie ok. a jak zaczniesz leczyc sie domowymi sposobami to moze i to zaleczysz ale za jakis czas znow bedzie to samo a takie nieleczone grzybice to prosta droga go stanow przedrakowych, konizacje itd

aaa i dodoam jeszcze ze tez mialam nie raz ztym problem, trzeba obserwowac po czym tak sie dzieje i ja juz dzis wiem ze nie moge myc sie zapachowymi mydłami, zelami, plynami do higieny imtymnej. zwykle mydlo - najlepiej bambino czi inne takie mleczne. wszystkie "fa" i inne odpadaja. jak w domu zdazy sie ze jest tylkonjakies czerwone czy zielone to nawet go nie ruszam, sama woda i wsio. tak samo po goleniu bikini kremami, mimo ze sie uwaza cos zawsze sie dostanie i u mnie grzyybica murowana. od ponad roku stosuje sie do tego i mam spokoj. gin mowil mi tez zeby sie nie golic bo wtedy latwo sie zarazic ale ja sie gole i jest ok ;) aha, wanna... kapie sie w wannie ale mowil ze lepiej pod prysznicem jednak.