Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaam fotografa szczecin

SZUKAM FOTOGRAFA ZE SZCZECINA, co myślicie o tym? LINK

Polecane posty

Gość szukaam fotografa szczecin

szukam kogoś, kto uwieczni nasz ślub, co myślicie o nim? www.tomaszlazar.com na innym forum jest zachwalany za profesjonalizm i indywidualne podejscie do kazdej pary. jego zdjecia nie są tak przesłodzone jak wiekszość cukierkowych, słodkich jak bezy zdjęć ślubnych. mają charakter i nastrój.

Gość bardzo mi sie podobaja
Świetne ma te zdjecia. lepsze są w galerii jak sie pooglada reportaż slubny ->wybrane lub sesja slubna. takie...artystyczne są.

no fajne. jestem architektem, chyba jakiś zmysł mam. i faktycznie nie są przeslodzone, a nawet z pazurem rzekłabym! ciekawe jakie ma ceny.

Nie, żaden mój znajomy. Widziałam jego zdjęcia, byłam na weselu, które fotografował, widziałam album - facet ma to coś i jego zdjęcia są piękne. Osoby, które w rzeczywistości nie są za ładne, na zdjęciach wyglądają ślicznie. I nie jest drogi.

Ale robi taki fajny retusz? czy takie ujecie? masz jakies przykldy? :) hehe zainteresowalam sie, bo mnie takie szukania tez w najblizszej przyzlosci beda dotyczyc:) nie wiem jak wygladaja ci ludzie od tego tomasza lazara, ale tez są bardzo ladni na zdjęciach. :) no same zdjecia maja klimat.

Gość cytryna89
zobaczcie i oceńcie sami :P