Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmewdewmdewld

nie zdałam egzaminu a tyle się uczyłam

Polecane posty

Gość dmewdewmdewld

Mam poprawkę ,ale muszę znowu przedlużać sesję.. ale co zrobić jak gosć wyjeżdza. poprawka mi przysługuje. chyba sie załamie. po co było zarywać noce?a to taki cięzki egzamin...

Gość nieważne jest to, ile się
uczyłaś tylko czy się nauczyłaś. skoro nie nauczyłaś się nawet na 3, to daj sobie spokój i zalicz to w następnej sesji. :)

Grunt to się nie załamywać. Tylu osobom się nie udaje, mimo, iż nieraz są obkute i to porządnie, a innym znowu dopisze fart. No cóż takie życie, głowa do góry;)

Gość dmewdewmdewld
To byl profesor nie profesorka ,ale on jest bardzo wymagający :( odpowiedziałam na wszystkie 4 pytania po trochu i i tak nie zdałam... widział ,ze się martwię to mnie pocieszał ,że jeszcze jest poprawka i ,żebym sie nauczyla solidnie bo to ,,nie przelewki".

Gość dmewdewmdewld
a tego materiału jest spooooro. jakieś 800 stron. owszem nie umialam wszystkiego ,ale na każde pytanie cos wiedziałam

a jakie masz jeszcze możliwości zdawania? myślę że w ostatnim terminie facet się zlituje

Gość dmewdewmdewld
mam jeszcze jeden termin i ewentualnie komis ,albo warunek. ale komisa u niego lepiej nie brać , a warunek to wiadomo jak trzeba będzie wezmę ,ale to bedzie mój 2 i ostatni na cale studia. Przynajmniej nie wyglądał na źle nastawionego ... Może się zlituje,ale i tak będę musiala przedłuzyć sesję i to znowu w tej sesji . No ale to nie moja wina teraz skoro wyjeżdza

to spoko że masz jeden termin. co do komisa to najlepsze jest to że komis jest z założenia egzaminem, który ma być przeprowadzony przez inną osobę, jednak w praktyce na większości uczelni w Polsce jest to po prostu kolejny termin, trudniejszy przeprowadzany przez tego samego prowadzącego. Jeśli by Ci się tak zdarzyło że nie zdasz tego nastepnego terminu, to pisz podanie o komisa bez zastanowienia. No chyba że będziesz miała jeszcze jakieś zajęcia w przyszłości z tym profesorkiem.

ja wychodzę z założenia ,że jak chcą owalic to i tak owalą .. i pokażą to osobie , która napisze podanie o komisa;/

Gość dmewdewmdewld
wlaśnie ,a ja nie chce sie mu narazić bo on nie lubi jak sie komisa bierze.. nie wiem , mam nadzieję ,że zdam ten termin poprawkowy. ale szkoda mi tych nocy nad ksiażkami. jakbym od poczatku wiedziala ,że tak będzie to bym sie tak nie poświęcała tylko uczyla spokojnie do poprawki

Gość oooo jezuuuu
no u nas żeby zaliczyć to z 4 pytań musisz odpowiedzieć maksymalnie dobrze na 2 plus na trzecie trochę. więc to że coś wiedziałaś na każde pytanie to ci gówno daje. ucz się a nie na kafe siedzisz.

Gość dmewdewmdewld
dzisiaj nie będe sie uczyć .po nieprzespanych paru nocach pierdolę to. i tak 2 termin 5 października..

Gość studentka-dno
A ja nie zdałam żadnego z trzech w dwóch terminach i jeszcze to zaliczenie mi zostało jestem zdruzgotana/...

Gość studentka-dno
I co będzie jak już nie mam siły to wszystko na marne te dwa i pół roku harówki a się uczyłam dlatego za każdym razem był to dla mnie Cios

Gość studentka-dno
Rodzice w domu powtarzają ze się za mało uczyła ale już wszystkiego próbowałam kułam na pamięć i przepytywał mnie chłopak i też nie zdałam a tak niewiele brakło przeglądneliśmy wszystkie książki nie wiem chyba jestem skończoną idiotką jak na miarę tych studiów chociaż wszystkie te kujony ledwo pozdawały sesje bo na 3 to ja chyba przegrałam swoje życie na całej linii ..nie wiem czy chce powtarzać rok czy nie lepiej na inne studia iść jestem przybita..