Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flura

Dlaczego ładne kobiety uważają że kurdupel nie powinien mieć prawka

Polecane posty

Gość Flura

Zauważyłam, że wiele wątków powstało o tym jak młoda egzaminatorka oblała faceta za wygląd i wzrost. Czy młode dziewczyny faktycznie wkurrza jak koleś ma poniżej 170 cm (nawet 1 cm) i jeździ samochodem. Mnie osobiście to nie wkurza, a was?

Gość dziadekWładek
to jakis zart czy na powaznie ;)

Gość kkarrusia
mnie tez

Gość Flura
Poważnie, niedawno czytałam nawet artykuł że facet w Bydgoszczy zdawał u młodej egzaminatorki, a miał coś poniżej 170 cm i oblał. A laska całą drogę mu prawiła uwagi, że jest za niski na kierowcę, że kurdupel za kółkiem to tragedia i w końcu i tak go oblała. Ciekawe dlaczego tylko młode ładne dziewczyny nie chcą by kurduple prowadzili samochody, przeszkadza to im czy co...

prześladuje mnie pewien przerażający widok do tego stopnia, że nie umiem funkcjonować paraliżuje mnie ze strachu mężczyzna wzrostu zaniżonego jadący samochodem mrożące krew w żyłach

Gość ja jestem bardzo ładna
i tak nie uważam i w ogóle jakieś idiotyczne stwierdzenie!

Gość Flura
No ja nie jestem ładna, jak już to przeciętna :) Ale wszystkie moje wysokie ładne koleżanki jak jadą samochodem i widzę kurdupla o wzroście poniżej 170 cm, to od razu się wkurzają, najchętniej otworzyłyby szybę i nawyzywały na niego że jeździ mimo że się do tego nie nadaje! A młode egzaminatorki w ogóle nie zaliczają pozytywnie egzaminu niskim facetom, w Bydgoszczy jeszcze żaden kurdupel nie zdał u młodej laski więc najwidoczniej coś w tym musi być :)