Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stinga

dzisiaj koncert stinga

Polecane posty

Gość stinga

miałam być dzisiaj na koncertcie, miałam być taka szczęśliwa, ale on poznał inną ...!! :( nie wiem tylko czy bardziej żałuję że nie będzie mnie na koncercie czy tego że on mnie już nie chce ;P

czyli podsumowując - przegrałaś podwójnie :P zero faceta i zero koncertu... ale nie martw się - on pewnie zabierze swoją nową lasię na ten koncert

Gość stinga
wiem! niestety, jak się wali to na całego..

Gość apallalalal
zimno bedzie, nie zaluj

Gość taa niedobra pupa
No właśnie wcale nie jest tak zimno u nas... A o której ma być? Mieszkam blisko stadionu to chociaz sobie posłucham...

Gość kurkuma2o
obejrzalabym sobie transmisje w tv...;)

cream trzymaj się jednej wersji jak stara i głupia to gęś nie gąska :P jakiś ty taki niekonsekwentny:D

Gość TH is IT AD
Cream nie idzie bo sam jest gaską i musi iść spac z kurami

widziałeś kiedyś gęsie jaja? bo ja tak cream nie jest gąska cream nie ma jaj:)

Gość stinga
o której ? o 16 zaczeli wpuszczać na stadion, sting ma wejść koło 20 ! :(

Gość stinga
a mogło być tak pięknie !! wrr....

Gość stinga
raczej nie :) za 1h ma zacząć grac :/

Gość stinga
chyba że ufo wyląduje, ale wtedy to szoda naszego pierwszego stadionu na euro ;) ale i tak jest mi smutno!!

Gość flexw
ukłuta podwojnie

Gość stinga
niestety! tak to jest jak sie komuś wierzy, potem rozczarowanie i złość na samego siebie... trzeba pamiętać: "nie decyduj w złości, nie obiecuj w szczęściu" !

Gość centuri@n
3 pierwsze albumy Stinga to klasyka - reszta to już niewypał dlatego nic nie tracisz będą lepsze koncerty i pewnie będzie nowy facet ...:P

Gość stinga
jasne, że są inni artyści, których bardziej cenię itd. no ale ... a na nowego faceta nie mam już ochoty, musze się zająć sobą! dziękuję za pocieszenie :))

Gość centuri@n
ostatnio kumpel spotkał pannę co sama przyszła na koncert - moze to jakiś sposób ? siadasz przy barze przed w odpowiednim stroju do koncertu oraz klimatu koncertu i popijasz browarka .... p.s. nie musisz być desperatką od razu , wystarczy ciekawa koncertu.... :P

Gość stinga
pomyślę nad tym :) chociaż to nie w moim "stylu". Czuję się zdecydowanie lepiej (bezpieczniej) w towarzystwie. Chociaż jak byłaby to Erykah Badu lub Bjork to czemu nie :)

Gość centuri@n
na Bjork możesz iść spokojnie sama nie ma tam pozytywnych "wariatów" ani muzycznych fanatyków :)

Gość Anna Aniela zaprasza na e-mail
WITAM PAŃSTWA SERDECZNIE Służe pomocą w poznawaniu przyszłości poradach dotyczących przyszłości. Moi drodzy wróże a normalnie mówiąc odczytuje przyszlość z kart tarota i kart klasycznych. Nie jest prawdą że data ur nie jest do niczego potrzebna otóż jest potrzebna do obliczenia numerologii do kart klasycznych, Moi drodzy wróżę po przez internet od bardzo dawna jak zresztą także na kafeterii. Posiadalam nawet swój temat który liczyl kilka tysięcy postów na kafeteri ale bylam zmuszona po przez docinki usunąć i przenieść sie na e-mail . Moi drodzy jeśli potrzebujecie pomocy w poznaniu przyszlosci bo tarot sluzy nie tylko do poznania przyszlosci on daje wskazówki jak zmienic te zle przyszle nasze losy. Sama korzystam z porad tarota i wiele mi w zyciu ułatwia. Moi drodzy posiadam wiele stalych klientow nie wpisuje sie na kafeteri nie wysylam tych wiadomosci robi to osoba ktora mi pomaga ja jestem tylko pod emailem dostepna od godziny 11 do godziny 22 zapraszam panstwa Wróżba jest w roznych cenach same pytania do 20 pytan to cena 5zl wróżba na rok kazdy miesiac opisany sfera zdrowotna,uczuciowa i ogolna koszt 12 zl zapraszam serdecznie ANNA ANIELA anna_anielaa65@wp.pl