Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma kota kot ma ale

CV i LM mailem

Polecane posty

Ponawiam na ogólnym..... Mam pytanie,w jakim formacie przesyłacie swoje cv mailem ? doc czy pdf? Czy jeszcze jakieś inne? I co z podpisem? Jeśli napiszę lm w wordzie, to mam go przesłać bez podpisu czy jak ? Poradźcie, bo dopiero stawiam pierwsze kroki w szukaniu pracy i po prostu nie wiem jak ma to wyglądać.

Gość pdf z podpisem

Gość kakula
ja mam wszystko w wordzie pisane i potem chyba wdoc sie wysyla... prawde mowiac jakos nie myslalam o tym...

Nie no jesteście okropni. Na pytanie czy bzykaliście kogoś z forum 79 odpowiedzi, a jak człowiek potrzebuję odpowiedzi na proste pytanie to cisza. Nikt nie wysyła cv mailem. Może powinnam była w tytule napisać, że zrobię loda za 5 zł, wtedy byłby odzew

dzięki za te dwie odpowiedzi:)

Gość kkarrusia
ja wysyłałam normalnie doc. ale lepiej chyba pdf bo my wpracy mamy no najnowszego worda i jak przesyłałam gdzies to czsami nie chcalo sie komus otworzyc a w pdfie sie zawsze otwiera

Gość ale nad czym tu
sie zastanawiac? wysylasz w obojetnie jakim formacie, najwazniejsza chyba jest zawartosc, prawda? :)

Gość kkarrusia
a i jak zapisujesz swoj list motywacyjny to tez zapisz go normalnie bo jak załaczysz to pozniej widac nazwe domunentu

Gość dziadekWładek
hmm w pdefie? ja wysyłam normalnie jako dokument tekstowy . darmowy open offcie otworzy szystkie pliki swoje i mocrosoftu. firma która nie odtworzy dokumentu teksotowego jest jaka nieudlona i zle o niej swiadczy

No właśnie nie wiem czy tylko zawartość. Gdzieś słyszałam, że niektóre firmy nawet nie zwracają uwagi na cv bez własnoręcznego podpisu a w wordzie to raczej się nie podpiszę. Hmm....

Gość to zanies dokumenty