Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi bordowy mam

Ciekawe czy Doda stanie się troche pokorniejsza przez chorobę Nergala?

Polecane posty

Gość sexi bordowy mam

Jak myślicie?. współczuje im, jemu tej choroby, a jej tego ze osoba którą kocha musi cierpiec. Myslicie ze Doda i Adam zmienią podejscie do zycia po tym co ich spotkało?

Gość Wielmożny Pan Profesor
Doda wstąpi do Szarytek, a Nergal zostanie eremitą na pustyni, a jego pokarmem szarańcza i miód leśny :classic_cool:

Gość ona nie
zmadrzeje nigdy zawsze bedzie pusta lala a on hmm wyzdrowieje i zapomni o chorobie. doda ma teraz swoje 5 minut i na jego chorobie chce zyskac wiecej taka prawda.

Gość ja myśle że nie a wrecz
przeciwnie bo przez to że tyle ludzi jej posłuchało i się zarejestrowało w banku dawców jest jeszcze sławniejsza i bardziej lubiana.Swoją drogą ja sie dziwię dlaczego ludzie aż tak wyłażą ze skory żeby im pomóc,przecież to nie są jacyś dobrzy,sympatycznie ludzie.Dla mnie to dziwne,że nie ma takiej reakcji na te reklamy o chorych dzieciach,a tu jakaś lalunia apeluje i nagle tysiace lecą.A pamiętacie jak ona "pomogła'choremu dziecku z fundacji "Mam marzenie"?Pudel o tym pisał

Gość jak pomogla?
nic nie wiem. to prawda-ona mysli teraz ze jest bogiem bo ludzie jej posluchali.

To był jakis chory chlopczyk który mial marzenie żeby sie z nią spotkać,a ona go olała na tym spotkaniu,żuła gumę ze zblazowaną miną i spluwała :D Jakis tabloid sie tym strasznie bulwersował a pudel przedrukował.A teraz królowa prosi o pomoc a poddani biegną :O Ja chyba bym nie pomogła,właśnie dlatego,że sa tak dumni i antypatyczni,oboje.Za Nergala sie modlą,a on z tego kpi.Co z tego że jest ateistą,powinien to uszanować i podziekować :O Polska się zachowuje jakby to jacyś bohaterowie narodowi byli

Po "spluwała" mialo być to: :O