Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dłuuugonosiastaaaaa

AHA, CZYLI MAM U FACETÓW PRZERABANE Z POWODU MOJEGO NOSA

Polecane posty

Gość dłuuugonosiastaaaaa

z tego co tu czytam:( zdołowaliscie mnie. Od dziecka to mój kompleks, z przodu jest okay raczej, ale z profilku starszny, bo długi jest.Próbuję się pocieszac, ze mam duze niebieskie oczy, długie, ciemne włosy, zgrabną figurę( kilka lat trenowania tanca) na nic wszystko. Choc kiedy sie fajnie ubiorę, jakos delikatnie umaluję, faceci sie ogladaja za mna. A teraz nie wiem. Teraz bede myslec, ze ogladaja sie imowia"patrz, jaki ma ohydny nochal":(

Gość 1326854445
wyluzuj, tu jakie zdjecie bys nie dala jak pieknie bys nie wygladala to zawsze znajdzie sie ktos komu nie bedzie pasowac, chcialabym zobaczyc jak wygladaj ci co krytykuja, zaloze sie ze wiekszosc nie jest lepsza od ciebie i tylko zazdrosc przemawia, jezeli nawet nie o wyglad to o to ze mozesz cos osiagnac ze cos robisz by zaistniec np w swiecie modelingu na co wiekszczosc tu pan nie bylo by stac, wie cie nie przejumuj :);)

Wyjebane na to co inni mówią ważne żebyś ty czuła się atrakcyjna. Nikt nie jest ideałem i o tym każdy wie. Głowa do góry

nie przejmuj sie, jezeli nie bedziesz facetom ssala jajek nosem przy dupie, to nie beda sie bali, ze sa kryptogejami i przestana go komentowac.

Gość dłuuugonosiastaaaaa
co oni chrzania o urodzie lalki barbie?? monique to do ciebie- ja juz mam 21 lat, ale tu sidzi tez gimnazjum i czytajac twoje wypowiedzi moga takie osoby popasc w kompleksy, zreszta nie uroda jest priorytetem, bo jak ktos bedzie miał np wypadek i zostanie oszpecony to co ma zrobic? to co ma sie załamac bo uroda nie spełnia pierdolonych kanonów piekna??

Gość Wielmożny Pan Profesor
I jaka światła, interesuje się filmem, kinem, językami obcymi, literaturą, teatrem, sztuką :classic_cool: w piątek wieczorem na sztukę Becketta, a w sobotę na dychę do remizy :classic_cool:

Gość Wielmożny Pan Profesor
koorva pomyliłem tematełe 🖐️