Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szajabaja12345

Krzesełka do karmienia - jakie polecacie?

Polecane posty

Gość szajabaja12345

jakie polecacie krzesełka do karmienia - chodzi mi o składane, bo na drewniane nie mam za bardzo miejsca w domu. Z góry serdeczne dzięki.

Gość ja raczej nie
Graco bo dostalam w prezencie i nie jestem zadowolona niestety ..Ja mam takie zolte Tea time.

JA kupiłam takie zwykłe z IKEA.Moja siostra kupowala swoim dzieciom jakies takie oryginalne,ładne,dobrych firm,ale ja uwazalam to za strate kasy,bo i tak byly zdewastowane przez jej dzieci:D Dlatego stwierdzilam,ze nie ma co kasy wydawac i sie ciesze,bo kosztowalo jakie 80zl a moje dziecko i tak w nim wyło w niebogłosy

Też jestem ciekawa jakie jest lepsze i na dłużej. A i które bardziej wytrzymałe? Drewniane czy "plastikowe" (sama nie wiem co to za materiał :o).

Gość wiolcia19
chico najlepsze , dodatkowo ma kosz na zabawki , zdejmowany blat

Gość a probowalas zostawac z nim
my mamy takie: http://www.kidsroom.de/epages/Kidsroom.sf/?ObjectPath=/Shops/Kidsroom/Products/H9PPDPOS45&utm_source=Portalexport&utm_medium=CPC&utm_term=Produktaktion&utm_campaign=GoogleBase-EN I chyba jest bardzo wytrzymale bo nasz synek jest 3-m dzieckiem, ktore go uzywa a wyglada wlasciwie jak nowe, mozna zdjac siedzenie i umyc, ma 2 tacki, regulowana wysokosc i odchyla sie do tylu do pozycji pollezacej co przy mniejszych dzieciach nie siedzacych ma swoje plusy

Gość a probowalas zostawac z nim
a, jest na kolkach, ktore mozna zablokowac, ma 2 tacki nakladane jedna na druga

Gość Geuther Swing rosnące razem
z dzieckiem. Starczy do 18stki :)

Gość DVNHLGS
nie kupujcie drewnianych!! jak bym mogła to bym to moje wyrzuciła przez okno!! dziecko siedzi w nim jak totalna pierdoła, bo krzesełko wiadomo nie ma takiego wygodnego siedzenia jak w plastikowym i do tego jest ciężkie!!

Gość Geuther Swing rosnące razem
Nie wiem z jakimi drewnianymi miałaś do czynienia, ale to nie jest takie standardowe drewniane jak polskie krzesełka z ceratą. One mają specjalne wyściółki z bawełny na siedzisko i szelki. Większość ludzi na zachodzie wybiera drewniane (np Stokke Tripp Trapp). Moje jest podobne do Stokke, ale było trochę tańsze. Ma jednak te same funkcje i jest solidnie wykonane. Dziecku jest naprawdę wygodnie.

Gość xxxxxxyyy
Najprostsze plastikowe z Ikei - na poczatek przyda sie poduszka pod plecy , blat opcjonalny - samo krzeselko kosztuje 50 zl z dodatkami wyjdzie ok 80, latwo sie je czysci, nie zajmuje duzo miejsca, u nas spawdzilo sie rewelacyjnie - wczesiej mialam spadkowe Chicco - wszystkie bajery byly, ale do czyszczenia jest beznadzieje, wielka kobyla zajmujaca przez wiekszosc dnia niepotrzebnie miejsce, moment gdy sie go pozbylismy byl jednym z radosniejszych w moim zyciu:)

Od ponad roku użytkujemy krzesełko Pepe firmy Baby Design. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Krzesełko posiada 2 tacki, kosz pod siedziskiem, rozkładane oparcie, możliwość ustawienia siedziska na kilku wysokościach, kółka z możliwością blokady. Poza tym ciekawa, wesoła kolorystyka i zabawne wizerunki zwierzątek. Synek chętnie w nim siedzi nie tylko podczas posiłków, ale czasem jak mam coś do zrobienia w kuchni, a nie chcę żeby mi się plątał pod nogami to go tam wkładam i bawi się autkiem lub klockami. Poleciłam to krzesełko już kilku osobom i wszyscy bardzo zadowoleni.

Gość blackrosa
Witam :) chcialabym odswiezyc ten temat. Bo pewnie nie jednej mamie sie to przyda. Ja ze swojej strony pragne polecic krzeselko fisher price cuda oceanu. Ktore posiadamy od 2 tyg. Ma ono za rowno dobre jak i zle strony, jak kazde. Ale dla nas okazalo sie idealne. Nasz synek uwielbia w nim siedziec, mimo ze jest baaardzo rychliwym dzieckiem i trudno mu usiedziec choc kilka minut w jednym miejscu, bto w krzeselku siedzi spokojnie i pieknie je. Dzieki wygodzie jakie mu zapewnie, maly uczy sie samodzielnego jedzenai i robi to z usmiechem na twarzy. Krzeselko laczy w sobie za rwono funkcjionalnosc jak i piekny przyjemny dla dziecka wyglad. O to tylko kilka z licznych jego zalet: - poszycie latwe w czyszczeniu ( przy uzyciu wilgotnej gabeczki, wszystko znika jak zaczarowane!) - regulacja wysokosci i oparcia- dziecko mzoe w nim nawet uciac sobie drzemkez! - piekny wyglad - kolory. - zabawki dolaczone do krzeselka- gryza i grzechotka, zajmuja dziecko, uspokajaja zabkujacego malca, ktoremu wlasnie podczas jedzenia zabki doskwieraja najbardziej gdy np je cos cieplego. - A teraz kilka drobnych niedociagniec., na ktore tez warto zwrocic uwage, jezeli sie rozpatruje zakupienie tego przedmiotu: - cena jest dosc spora ok. 400 zl. - tacka jest troche kiepsko przytwierdzona do krzeselka, niby latwo sie ja zdejmuje, ale wlasnie za latwo i dzis nasz synek prawie sam sobie ja zdiol, a przy tym mogl sobie poprzyszczypiac paluszki, wiec trzeba z tym bardzo uwazac i przede wszystkim nigdy nie zosdtawiac dziecka nie zapietego. - za male dziurki na napoje, na butelke aventu w sam raz, ale juz na niekapek tommee tipie czy kubeczek niestety nie:( - podnozek jest przytwierdzony na stale, w zaleznosci od wyskosci dziecka mzoe to przeszkadzac lub nie. Wydaje mi sie ze to tyle. Krzeselko nadaje sie swietnie do zabawy, jedzenia, drzemki, czy ogladania bajeczki, jako bardzo wygodne siedzisko. Dzieki koleczkom mozecie zawsze postawic je tak gdzie chcecie i miec dziecko na oku. Pozdrawiam i polecam:)

ja również polecam najprostsze z IKEA - w kosmos nim dziecko co prawda nie poleci, ale do karmienia idealne ;) tanie, łatwo się składa, szybko czyści... dla malucha polecam dokupić poduszkę no i tacka też bardzo się przydaje

Gość gość
Też mamy z ikei i polecam!:)najprostsze krzesełko jakie kiedykolwiek widziałam i bardzo funkcjonalne. Po co dziecku krzesło z bajerami do jedzenia?

Gość Amalinata
Wiesz co, ja kupiłam krzesełko do karmienia tutaj http://mifili.pl i jestem z niego bardzo zadowolona. Syn też korzysta odkąd właściwie zaczął siedzieć i widzę, że jest mu wygodnie. Teraz zaczyna sam jeść:) Mają spory wybór, ale nawet nie to jest najważniejsze. Ja zawsze stawiam na jakość.