Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leginsiara

Leginsy zwykłe czy latexowe? które wolicie? które lepiej wyglądają?

Polecane posty

Gość leginsiara

Wczoraj pierwszy raz ubrałam te latexowe i mi sie spodobały;p

Gość leginsiara
up

Gość bo lateksowe super
wygladaja na nogach..ja polecam je, bo sama mam takie:-) jakiego kolorku masz te lateksowe? ja czerwone ale mysla nad innym

Gość leginsiara
ja mam czarne i musze jeszcze jakas pare dokupić. zgadzam się ze same leginsy to jest makabra i musi byc bluzka ale do latexu przynajmniej mogłam ubrać coś innego niz długa tunika;p. bede jeszcze szukac szarych czy metalicznych czerwone hmm raczej takiego kolorku nie.

Gość maciu z kranuuu
Najciekawsze jest to, że te śmieszne getry ubierają laski które mają wielką dupę i zakrywają jakimiś długaśnymi swetrami, albo wychudzone anorektyczki z krzywymi nogami. Ta moda sprawia, że jesteście brzydkie!

Gość leginsiara
maciu cos tam. jak ktos ma lusto w domu to sie widzi a jak sam nie patrzy na siebie krytycznie to predzej czy pozniej uwage ktos zwróci. mi wczoraj móiono ze schudłam (a waga ta sama) i ze naprawde dobrze wygladam. nogi mam zgrabne-nie moja ocena, a co do tyłka to nie wiem ocenic sama nie umiem

Gość pilneeeeeeee
latexowe nosza dziwki a fuujj

Gość Krystynka Graczyk 16
lateksowe sa dobre dla dziwki do pracy lub na impreze do klubu, jak widze laski na ulicy w lateksowych leggach to sie smieje w glos, jeszcze a krotkiej bluzce ze im sie cala bułka odbija pod nimi, szoke

Gość DiscoDiva
ja wolę zwykłe, ale lateksy też mam, czarne klasyczne. czerwonych bym nie założyła. a te zwykłe to mam różne, czarne, granatowe, takie cieliste jak rajstopy, szare, w monochromatyczne róże, grafitowe...dużo ich i z różnych materiałów

Gość maciu z kranuuu
Niektóre dziewczyny lubią wyglądać jak dziwki :) A te gacie to paskudztwo.

Gość piczkaxxxxxxxxx
ja MAM lateksowe , czarne kryjące , czarne takie bardziej przeswitujące i imitujące dzins ale w tych lateksowych właśnie tak wulgarnie sie czuje ale legi jak najbardziej lubie , wole legginsy niz dzinsy