Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka dziwna ze mnie baba

boję się isc na wesele z chłopakiem- chodzi o oczepiny POMOCY

Polecane posty

chodzi o to, że jestem bardzo nie śmiała:( nie znam ludzi do których idziemy na wesele, to rodzina chłopaka, na weselu beda jego rodzice, rodzeństwo.. a mnie krępuje ta głupia tradycja oczepin:( boję się stać w tym zakichanym kółku i łapać ten zakichany welon:O Boże co bedzie jak ja go złapie?:Ospale się ze wstydu:O nie bede wiedziała co robić:Ojak sie zachowac:O pomocy!

Gość gość
Nikt Cię do niczego nie może przymusić :)

Gość ania840320;)
Może nie będzie tak źle. Ja też idę w sobotę na wesele. Gdzie idziesz?

ale nie chce wyjśc na jakąś dzikuskę tam:O boże tak sie boje:(

Po prostu robić tak żeby go nie złapać :D da się tak, pewnie inne się będą rzucać :D

no ok ale sama myśl, że bede musiała wyjść tam na środek do tych wszystkich obcych ludzi mnie przeraża:( tak jestem paszczurem:(

ja tez tego nienawidze, Boże co za żenada, takie wiejskie tradycje. stac, klaskać i udawac ze to smieszne i wogole kurwa jak to ja sie swietnie nie bawie :O cale szczescie zawsze w kółku znajdzie sie przynajmniej 5 obrzyniarek ktore naiwnie rzucaja sie na welon z nadzieja ze jakis farmer w koncu poprosi je o reke :P

Gość Fela z wesela
Po prostu wyjdź z sali na czas oczepin i luzik. Np. do kibelka, albo na romantyczny spacerek z chłopakiem, żeby nie być nagabywaną przez rozochoconych weselników ;) Nic innego nie zrobisz, chyba że masz dużo samozaparcia i mimo nagabywań nie wyjdziesz.

Gość ochach
Chwilę przed oczepinami schowaj się w łazience, powiedz chłopakowi, że musisz poprawić makijaż czy coś i siedź tam dopóki ktoś nie złapie welonu;p Swoją drogą oczepiny to najgłupsza i najbardziej żenująca część wesela. Rzucanie welonem - ok, ale te wszystkie inne "gry i zabawy"? Masakra, jakieś jajka przekładane w nogawkach, macanie kolan. Żałosne.

Gość ghhfdhgfhg
co za problem ?? przed samą zabawą łapania welonu weź torebkę i wyjdź do toalety troszkę się poprawić - rób to tak długo aż któraś panna złapie welou

tylko zastanawiałam się czy to nie będzie głupio wyglądać jak tak poprostu sobie gdzieś z chłopakiem wyjde:O czy jego rodzice nie będą na to krzywo patrzeć i wogóle:O to bardzo konserwatywna i tradycyjna rodzina, boje sie

Ja zawsze mam tak samo:) bylam z moim chlopakiem na 3 weselach i zawsze udało mi sie wykrecic:) Na pierwszym - wyszłam na dwór, na drugim - tak sie żle czułam;P, mialam okres:) i mówiłam nie nie chce nie pojde, na 3 - wykrecilam sie ze mam mi pradziadek umarł

Gość shazz
ja też miałam przyjemność być na weselu u rodziny mojego już byłego faceta, dodatkowo jego matkę poznałam chwilę przed wejściem do kościoła :P to mnie bardziej martwiło niż oczepiny, które zdaje się spędziliśmy z chłopakiem w pokoju w pensjonacie, gdzie odbywało się wesele :D

to ucieknę jak tylko sie da.. a mój luby mi w tym pomoże!:)

Ja zrobiłam ostatnio tak, że ujrzawszy, że bukiet leci w moją stronę krzyknęłam "Padnij!". No i padłam. Śmiechu było co niemiara, a ja to skomentowałam tekstem, że "Uff, było blisko" :)

ale ja chyba nie mam tyle odwagi by cos krzyczec:(

Gość najlepiej idż...
i udawaj pijaną albo się nawal na prawdziwo

Boże jacy wy Wszyscy wielce poważni!:P Trochę uśmiechu i zabawy!;) Ja kocham wesela, ich klimat, te ,,wiejskie,, zabawy i tradycje, a w tym rzucanie welonu!:D Mnóstwo przy tym śmiechu:D:D:D Byłam na wielu weselach i zawsze ta część imprezy wypada super! No ale tak... wy MIASTOWI musicie wychodzić pudrować nosek w tym czasie NUDZIARZE:D:D:D

Gość ggodsso
ty przynajmniej idziesz z chlopakiem. gorzej maja singielki, bo inni biora je za zalosne istoty, ktore nie potrafia sobie nikogo znalezc :O i lreca sie w tym zalosnym koleczku jak takie sieroty. to ponizajace 😭

ggodsso: wspóczuję Ci znajomych i rodziny! Nigdy nie widziałam wśród swoich bliskich, żeby ktoś obgadywał czy szydził z tych, którzy przyszli sami

a teraz jeszcze nie wiem co ubrać żeby nie wyjść na clowna:(

myslicie ze taka sukienka moze byc czy to wioska troche?? http://slub.onet.pl/65907,0,1,galeria.html

Gość anikaaaaa
albo zrób tak aby go nie złapac albo wyjdz gzdies an zcas oczepin albo poeiwdz ze ejstes rozwódka :) hehehe no wiesz zalezyw szystko od weslea klimatu i zespołu co oni tam wymysla:)

Gość a c oa w
przeciez do oczepin nikt nie przymusza. Bylam na weselu kuzynki i w koleczku nie stalam :P

Gość klaudia1617
ja tam nie lubie oczepin i zawsze z chlopakiem wychodzimy na ten czas:)