Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sy;lwia82222

syn 11 miesiecy płacze w nocy co 10 min

Polecane posty

Gość sy;lwia82222

syn ma 11 miesiecy od 6 miesiecy ciągle budzi sie w nocy i nie dlatego ,że głodny tylko obudzi się płacze przez 5-10 min i zasypia po 20-30min to samo płacze po czym zasypia.Próbowałam chyba już wszystkiego na poczatku myslałam ze mu za ciepło to go ubrałam inaczej potem ,że za zimno to go grubiej ubrałam.Kładłam go z nami na łózku i tak się budził zmieniałam pieluche go się obudził ,dawałam mleko kładłam go pózniej spać jednak on ciagle sie budzi i płacze nie mam już siły jestem zmęczona i czuję sie bezradna

Gość sy;lwia82222
no tak ale to trwa już od 6 miesięcy

Gość moze caly od 6 miesiecy
wychodza mu zeby ( czasami jest tak ze zeby wychodza jeden za drugim ) obejrzyj dziesla , posmaruj np. bobodentem

Gość mamusia radzaca
moze to zeby?? podaj przed spaniem apap w zaswiesinie albo czopek z paracetamolem. Powinno pomoc. Mozesz tez dac do picia przed spanie i w nocy herbatke uspokajajaca np z melisy.

Gość sy;lwia82222
kurcze smaruje mu własnie bobodentem wychodza mu zeby ale nie brałam tego pod uwage bo nie wiedziałam ze zeby moga az tak długo wychodzic

Gość magda1234512345123451
No tak, ale w dzien tak nie placze? Bo zeby nie wychodza chyba tylo w nocy??? Troche mnie smieszy zwalanie wszystkiego na zabkowanie. Moj syn budzil sie kilkanascie razy w nocy do 2,5 roku zycia. A zeby juz dawno wszystkie mial. Sprobuj syropy Sonna-nam to troche pomoglo.

Gość sy;lwia82222
w dzień wogole nie płacze tylko jak chce spać lub jeść

Gość Latoroslka
mój syn skończył 5 miesięcy. Od paru dni wybudza się co godzina. Wychodzi mu dolna jedynka. Trzeba to przetrwać!

Gość jajeemxx
moim zdaniem jak w dzień nie płacze to coś jest nie tak napewno nie zabki

Gość trezba to
przetrwac

Gość wspolczujeci8837733
OJ współczuje ci ja bym do głowy dostała jakbym miała co 10 min wstawać gorzej niz przy noworodku

Gość pediatraaaaa
są dwie przyczyny mozliwe.Albo zęby(na 90%) lub siusiak.Zapalenie.Zrob badanie moczu-6 zl kosztvje.polecam zel na dziąsla Dentinogel