Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolinaa00

kasa chorych a gabinet ..

Polecane posty

-Gabinet Ginekologiczny D. Walendowska-Pucek, ul. Powstańców 24/3, -Bogdan Czarnecki ul. Dąbrowskiego 62c Są to poradnie ginekologiczne z Chorzowa. Otóż w najbliższym czasie wybieram się do jednej z Nich i mam problem .. czy orientuje się ktoś czy wizytę w tych poradniach pokrywa kasa chorych ? Nie stać mnie na prywatne wizyty, a nie chce gafy.

zadzwoń i się spytaj. jeśli są prywatni a mają podpisane z NFZ to zazwyczaj przy rejestracji będzie się pytać czy chcesz prywatnie czy na NFZ.

Gość zapewne nie pokrywa bo nie ma
czegos takiego jak kasy chorych

inteligencją nie błyszczysz, koleżanka zaraz pode mną zrozumiała. : ) no, ale są ludzie i młotki. jutro się tam przejdę, myślałam, że ktoś się orientuje.

Gość jedyny mlotek to ty jestes
nie ma czegos takiego jak kasa chorych kretynko pozdrow swoja inteligencje

Gość tylko nie zapomnij powiedziec
ze chcesz na kase chorych niech tam tez sie posmieja z twojej wiedzy i inteligencji :classic_cool: :D

KlauDDynka69 : droga kafeterianko . ! Kto lubi przyznawać się do błędu ? Właśnie. każdy głupi by zrozumiał, no ale ten jeden mądry musiał sie wykazać na forum, jaki On to nie jest wszechwiedzący. Kasa chorych była ' poprzedniczką ' NFZ, ale jak widać nie wszyscy o tym wiedzą, może było to na tyle dawno, ze wiek nie pozwala Im o czymś takim wiedzieć. :) tak więc z uśmiechem na twarzy pozdrawiam i taborety i młotki :)