Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000007

Dziewczyny, czy Wy naprawdę...

Polecane posty

Gość 0000000007

nie patrzycie w przyszłość i robicie to już w wieku 17-20 z "byle kim", albo żeby nie być dziewicą, czy dla przyjemności? Jakich dziewczyn jest więcej?

Gość bershkaa
z byle kim? chyba sobie żartujesz O.o

Gość 0000000007
może źle to ująłem... ale dla nie bycia już dziewicą? Byłoby to bez sensu.

Gość 0000000007
To chyba nie pasuje do tych czasów

Myślę, że tak jest z dziewczynami, które zaczynają wcześnie i nie ze swoim chłopakiem, tylko z kimś przypadkowym, na imprezie np. Bo koleżanki są "po", więc one też muszą. A z kolei inne, mające chłopaków robią to z miłości pewnie...

Gość laskaa
ja np. czułam że CHCE i tyle no... kocham go strasznie:)

Gość Martuś...,
Nie znam ani jednej dziewczyny , która zrobiła to dla nie bycia dziewicą. Co to za głupie myślenie.

Gość DiscoDiva
17-20? chciałeś napisać 14-18 chyba :P ja ostatnimi czasy zauważyłam nawet taki trend wśród dziewczyn około 20stki, żeby właśnie zaczekać na kogoś z kim warto :) moja sis miała taką teorię, że młode laski tak się spieszą przez koleżanki, który zbyt wcześnie to zrobiły z kim popadło i teraz się tego wstydzą, no ale już po fakcie, więc wmawiają innym dziewczynom, że seks jest super świetny a bycie dziewicą to obciach. :D

Gość 0000000007
Wywróżę przyszłość z fusów z kawy instant.

Gość 0000000007
Takie jest myślenie na tym forum, za dużo czytam takich wątków, a być może piszą je dziewczyny z rodzin patologicznych, dla których oddanie się na imprezce jest rzeczą normalną. Być może są dziewczyny, które jeszcze nie mają chłopaka i z nikim tego nie robiły przez to.

Gość DiscoDiva
które oczywiście ;p

Gość robimy to dla przyjemności
a czemu niby nie? co to ma wspólnego z przyszłością?

Gość 0000000007
"no ale już po fakcie, więc wmawiają innym dziewczynom, że seks jest super świetny a bycie dziewicą to obciach." - dobrze powiedziane i chyba właśnie tak jest. A że na tym forum więcej jest takich dziewczyn, to stąd takie moje wyobrażenie. Te koło 20-stki czekające na odpowiednią osobę, to wg mnie bardzo wartościowe dziewczyny.

Niech sobie każdy postępuje zgodnie ze swoimi zasadami lub bez , grunt żeby dzieci nie miały dzieci. Nie ma nikt prawa komuś zaglądać do majtek i oceniać - ty jesteś taka i sraka bo nie masz błony a masz 17 lat. Niech robią co chcą.

Gość iksowa
nie wiedzialam, ze 17-20 to tak wczesnie;O!!!! to ile maja miec 25-30?

Gość 0000000007
Ma to wspólnego z przyszłością to, że ja na przykład odrzuciłbym od razu dziewczynę, gdybym się dowiedział, że już to z kimś robiła. Wiem też, że takich osób jak ja jest więcej.

Gość iksowa
A pomysl jak bylo kiedys, 14 lat to juz dziewczyna byla zamezna i dzieciata lub dziecko w drodze.

Gość 0000000007
Ja aż tak nie ingeruję, ale patrzę pod swoim kątem i obawiam się, że ciężko będzie znaleźć "czystą" i porządną (!) dziewczynę.

Gość 0000000007
Niech to robią, tylko niech nie zmieniają po tym partnerów. Poza tym trochę dyscypliny... Tak jakby sex można było zdefiniować - "dzisiaj z Tobą, ale jutro z nim"...

Gość dziewicamałoużywana:P
ja bardzo późno się zdecydowałam, bałam się tego jak diabeł wody święconej :P bo ciąża (antykoncepcja antykoncepcją, a jak masz pecha to i palec w dupie złamiesz:P), bo nie mam idealnego ciała, bo to bo tamto, bla bla bla. unikałam facetów, wiadomo, jak coś zaskoczy to w końcu trzeba będzie....w końcu jak spotkałam tego mojego pierwszego nawet mu się nie przyznałam (chyba by trupem padł na taką wiadomość :P), zagryzłam zęby i poszło.

Gość 0000000007
Oby były poza kafe

To na której randce pytasz o byłych ??? :) Naprawdę dla mnie to jest ohydne jak facet grzebie w przeszłości dziewczyny....;/ To , że dziewczyna poszła z kimś do łóżka nie robi z niej wywłoki....człowieku.

Gość iksowa
a co 'nieczysta' to od razu nieporzadna? ach wy faceci, ruchalibyscie wszystko co popadnie, a potem DZIEWICY MI SIE CHCE......

Szczerze - będzie ciężko. Dziewic nie ma. To gatunek wymarły. Bo rozumiem, że chcesz dziewicy w zbliżonym do Twojego wieku?

Gość kafe to nie portal randkowy
tłuku :O i naprawdę mamy w dupie, kogo ty byś odrzucił :D

Gość iksowa
A nie ma dziewic, już nie wymyślajcie. Kazdy ma swoje cialo i szanuje je tak jak mu to odpowiada, jak chce się puszczac to się niech puszcza, jej sprawa. Ale jak dziewczyna raz poszla do lozka, to sorry, ale nie musi o niej swiadczyc ZLe.