Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym to mi moze grozic

bardzo zle sie stało

Polecane posty

nie chce glupich komentarzy stalo sie i juz jestem w ciazy a 2miesiace temu mialam cc jutro ode do lekarza czy moze sie ktoras z mam wypowiedziec,

eh, no macica była zszyta po cc. a co za tym idzie rana jest w miarę świeża. napewno zagojona, ale czy mocna? niestety moze ci grozić pęknięcie macicy w miejscu zszycia, krwotok, śmierć.... to MOŹE ci grozić, ale czy sie stanie to tylko sam Pan Bóg wie... trzymam kciuki za to co powie lekarz

cholera jasna

Gość ldladkasdasd
2 miesiące temu dziecko urodziła i zaś w ciąży:o gdzie ty masz mózg? w cipie? :o tobie lekarz nie powiedział, że po cc należy ileś czasu odczekać jeśli chce się zajść w kolejną ciążę bezmózgu? :o

Gość szczerze to masz małe szanse
na donoszenie. lezałam w szpitalu z dziewczyną któa zaszła pół roku po cc i w 6 msc zaczeły puszczać szwy z cc

Gość tez po cc
"szczerze" - nie strasz dziewczyny bez sensu... Ja tez zaszlam kilka miesiecy po cc, nie mialam zadnych problemow w ciazy i urodzilam duzego i zdrowego chlopca, wszystko zalezy od organizmu... Autorce zycze powodzenia! :)

Gość ja znam kobiete
ktora miala 3 cesarki rok po roku i zyje sobie calkiem dobrze, ma 96 lat :) A medycyna poszla do przodu od tego czasu przeciez.

BEZ PRZESADY znam osoba ktora zaszla po 2 m-cach po porodzie i nic jej nie bylo. Pogadaj z lekarzem, nie z osobami, ktorych nie znasz, nie widzisz i nie wiesz jakimi sa ekspertami (na forum).

Gość mieszkam
moja szwagierka zaszla w ciaze po 2 miesiacach po cc i wszystko jest ok.o ciazy dowiedziala sie w 3 miesiacu:)

Gość dasz radę dziewczyno
Dlaczego jej ubliżacie, jakby co poniektórych poczytać, to same świętości, radia maryja słuchać z różańcem w łapie a nie osądzać innych na kaffe. Zanam dziewczynę, która była w takiej sytuacji jak Ty i ma dwie zdrowe, donoszone córki już gimnazjalistki. Będzie dobrze.