Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

czy ktos tu sie za mna stesknil?:P

Polecane posty

Gość życie jest poje**ne
masz namiary na jakąś fajną sektę ?

moja pupcia jest zgrabna i okrąglutka a Ty masz nieproporcjonalne ciało. Skoro masz tyle ksy to zainwestuj w jakąś dobrą siłownię i trenera boś obwisła i sflaczała po tej ciąży. Aha... i wymień kaloryfery, zima idzie:classic_cool: i zrób porządek w pokoju

Gość iksowa
wez jenifer - wypierdalaj sadzic baki w strone swojego kaloryfera.

powiem tak babeczki zaloze sie ze macie 2-3 razy wieksze dupska bardziej obisle i pewnie jeszcze rozsepy sie na nich znajda .Co do mojej figury nie mam do siebie zarzutow pupcia jest cycek jest plaski brzuch ,szczuple dlugie no..no ale wiem ze takie niskie karany beda teraz na sile udowadniac jakie mam zjebane cialo ....milej zabawy spaślony

eh jen i znowu po tobie jadą jak po burej suce... ty to jestes chyba masochistką... a gdzie byłaś jak cie nie było?

rozumiem ze mnie to nie dotyczy:) nie uwazam sie za spaślaka. Mam 170 cm i ważę 57 kg. Nie mam rozstępów, obwisłego tzytzka a jednak dalej uważam żeś brzydka jak noc🖐️

na buchu helen na buchu ,a wiesz mam dobra kolezanka ktora ma na ime hela takze mam pozytywne nastawienie na ciebie;) mozesz uznac to jako komplement:]

helena p ja na Twoim miejscu byłąbym zaszczycona że dżen powiedziała Ci komplement😭 ja nigdy tego nie doświadcze:(

otyła krowa:) a jednak doczekałąm się komplementu;) właśnie mnie podbudowałaś bo uważam, że jestem za chuda:D

eee no to mnie zaszczyt kopnoł ;) hehehehehe a to jest mój psełdonim kafeteryjny, po niedoszłej teściowej ;) hehehe tyłek jak tyłek w porządku, ale tips ci się chyba odkleił

Gość jennifer srenifer
A dajcie spokój z takim czymś ... widać po gębie że to wiejska baba ... za młodu pewnie chleb z wodą żarła ahaha a że sponsora znalazła to się tu podnieca xD Powiedz mu żeby ci paznokcia dokupił i z łaski wymienił kaloryfery bo na wieśniarę wypadasz IDIOTKO !!!!! A SKORO TY TAKA BOGATA TO SE DUPSKO OPERACYJNIE PODNIEŚ CIEMNA MASO

aa no chyba że tak :) ale lakier odważyny, fajnie bo ja to to tylko frencz albo róż albo czerwień... kurnaa za miętowym ost się rozglądałam to nie było. Modny kolor ost i dziewczyny się na niego rzucają