Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabiiiiiiiiiiiiii

normalny facet?

Polecane posty

Gość gabiiiiiiiiiiiiii

mam pyt spotkałam faceta 29 lat , skończył studia-, mieszka z rodzicami, mówi że nie ma czasu na dziewczynę bo pracuje a całymi dniami ogląda telewizję i siedzi w internecie , wakację tez spędził z rodzicami 2 tyg nad morzem??? czy to jest normalny facet??? pyt z ciekawości jako koleżanka ... czy mówi prawdę czy chciałby a np ma problemy z kobietami i to taki pancerz mówiąc ze " nie ma czasu"

Gość Coś wam powiem...
O zesz w morde. Koles niepowazny. Ma prace i mieszka z rodzicami? W dodatku jezdzi z nimi na wspolne wakacje? Uciekajcie od takiego faceta, jakis niezaradny zyciowo.

Jest to osoba chora psychicznie. Bankowo. Też mam takiego kumpla. Może nawet to ten sam :P Jest jeszcze jedna opcja - utajony pedał :D

Gość dziewczę z kaf
Większość ludzi pracuje a jakoś mają czas na dziewczynę czy faceta, więc kiepską ma wymówkę.

Pancerz nieeee... po prostu jest "lekko" opóźniony w rozwoju :D Wszystko na temat.

Gość odpowiem ci jako
kolezanka tak ten facet jest normalny :classic_cool:

Gość BreedCreator
Na podstawie tego co napisałaś ciężko wysnuć trafne przypuszczenia. Żyjemy w takich realiach, że nawet będąc w okolicach "trzydziestki" można najzwyczajniej w świecie nie mieć możliwości na samodzielne mieszkanie. Z drugiej strony może być to typ "maminsynka" jednak ciężko ocenić mi kogoś "na odległość". Mogę Ci jedynie poradzić abyś nie "skreślała go" z góry a postarała się lepiej wybadać sytuację. Niezależnie od wszystkiego życzę szczęścia :-) Pozdrawiam BC

Gość facet po prostu niech baby
a wy sobie jakies ideologie dopisujecie typowe dla was :P

Gość gabiiiiiiiiiiiiii
dzięki ;-) własnie się zastanawiam ogólnie jest wykształcony , wygadany interesuje się wszystkim ale zdzwiło mnie jeszcze jedno, że w wieku 29 lat złożył paiery na kolejne studia dzienne i się dostał...i musi zrezygnować z pracy lub pół etatu... aż się dziwię że takiemu facetowi nie zależy żeby się usamodzielnić, w końcu wyprowadzić się od mamusi i tatusia tylko do końca życia studiować i obiadki gotować rodzince bo tak robi masakra

Gość gabiiiiiiiiiiiiii
on wiem ze jest bardzo wartościowa osobą i napewno go nie skreślam tylko chcialam usłyszeć co Wy o tym myślicie że może się mylę , że może w tych czasach jest to normalne, kazdy zyje jak chce no ale bez przesady ..