Thornwick 5 Napisano 4 godziny temu Moim zdaniem najbardziej złowieszczą i niepokojącą ścieżkę dźwiękową z wszystkich części simsów to była 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 57 Napisano 4 godziny temu Na stream jest darmowe tylko nie wiem jakie częsci. Lepiej darmowe niż płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie grałam, a gdyby się nie ograniczać to dodałabym Z archiwum X i Miasteczko Twin Peaks Edytowano 4 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 4 godziny temu 997 stare tlyko i wylomcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 57 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jeja depresję masz takie wstawiasz? Edytowano 4 godziny temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 4 godziny temu Z serialu, który sobie przypomniałam : ) w temacie leku i niepokoju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Z serialu, który sobie przypomniałam : ) w temacie leku i niepokoju... Piękna piosenka i tragiczne życie autorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Thornwick napisał: Moim zdaniem najbardziej złowieszczą i niepokojącą ścieżkę dźwiękową z wszystkich części simsów to była 1. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Thornwick napisał: Piękna piosenka i tragiczne życie autorki. Nie wiedziałam, pamiętam ten serial z dzieciństwa... końcówka była dość mocna/zaskakująca. Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 5 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, yeya napisał: Nie grałam, a gdyby się nie ograniczać to dodałabym Z archiwum X i Miasteczko Twin Peaks Chyba sobie przypomnę bo jak przez mgłę pamiętam. Z archiwum X bardziej zapadło mi w pamięć. 🤍 jeszcze Columbo bardzo fajny serial, ale te starsze odcinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach