Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 1313

Jakie to niesprawiedliwe.....

Polecane posty

Gość smutna 1313

witam, pisze, bo chce sie pozalic, wygadac.....jutro powinnam jechac z uczelni na wystawe, jest warunkiem zaliczenia wykladu.....nie moge pojechac, bo niestety od jakiegos czasu mecza mnie ataki paniki i od jakis 2 tyg powtorzyly sie kilka razy. bede musiala powtorzyc wyklad. czuje sie jak klamca, bo wstydze sie powiedziec prawde.....powiedzialam, ze mam problemy zdrowotne i tyle, ale i tak wszyscy sobie pomysla, ze mi sie nie chcialo....zycie jest niesprawiedliwe.........

Gość czesc magda
weź coś na uspokojenie. bądź szczera z wykładowcą, to też są ludzie. a swoją drogą to należałoby zacząć leczenie jeśli się to powtarza.

Gość czesc magda
dzisiejsze podszywy są nawet zabawne :D

Gość smutna 1313
wiem, ze musze isc na leczenie, jutro mam wizyte u lekarza. wiem tez co jest tego przyczyna. wykladowcy to ogolnie wisi, nie robil mi problemow, zyczyl powrotu do zdrowia, ale i tak mam wyrzuty sumienia, ze nie jade.....i wkurza mnie to, bo caly semestr chodzilam na wyklad, a przez ten jeden wyjazd nie bede mogla dostac zaliczenia.

Gość smutna 1313
nie zycze nikomu takich sytuacji, fajnie, ze ktos uwaza to za zabawne. chcialabym moc sie z tego smiac, ale niestety, tak utrudnia mi to zycie, ze nie potrafie..:(

Gość czesc magda
a może spróbuj? może pojedź? zobaczy wtedy, że się starasz, nawet jeśli na chwilę zajrzysz, to jeśli zna sytuację, to powinien docenić.

Gość smutna 1313
ten wyjazd wiaze sie dla mnie z godzinna jazda autem, a potem 3,5 godz jazdy pociagiem-studiuje za granica. boje sie ryzykowac. A poza tym nie powiedzialam prof o jakiego rodzaju problemy zdrowotne chodzi.

Gość czesc magda
zabawne są podszywy a nie tematy :O życie często polega na przełamywaniu swoich ograniczeń. ja bym spróbowała, pojedź z kimś jeśli się boisz sama, z kimkolwiek. nie poddawaj się 🌻

Gość smutna 1313
szczerze- przelamuje sie codziennie jezdzac do pracy, wychodzac ze znajomymi, nawet teraz siedzac sama w domu, bo moj maz jest w pracy. musze sie pozbierac i zrobic z tym porzadek zanim zacznie sie rok akademicki, bo codziennie dojezdzam 50 km na uczelnie samochodem, a atak potrafi mnie dopasc w szkole lub podczas jazdy autem. niestety nie moge pojechac z kims, poniewaz jutro wstep maja tylko naukowcy i wybrani studenci. A poza tym poza mezem nikt z mojego otoczenia nie wie o mojej przypadlosci- nie chce, zeby traktowano mnie jak kaleke....