Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeee wiem

Fotograf!! pomocy!!

Polecane posty

Gość nieeee wiem

Szukamy fotografa kolezanka polecila nam ich, wiecie cos na ich temat? http://www.5czwartych.com/blog/ Są drodzy ale podobno bardzo dobrzy jak wam sie zdjecia podobaja myslicie ze warto?

Gość to tobie powinny sie podobac
a nie nam :)

Gość Edytka27
STRASZNIE GŁUPIA REKLAMA Widać że firma chyba nie ma zleceń czemu się jakoś nie dziwię. Zdjęcia fajne dla oka bo są ładne ale czy tak powinny wyglądać zdjęcia pamiątkowe? Na stronie jest bardzo mało zdjęć chyba że ja nie umiem znaleźć ich więcej. W zasadzie trzy zdjęcia są takie same i zadałam sobie pytanie ile takich zdjęć bym chciała oglądać. Ja wolę tradycyjne ponadczasowe zdjęcia. Wiem też że nie powinno się szukać fotografa poprzez forum internetowe oraz że strony fotografów BARDZO kłamią.

Gość A mi się zdjęcia podobają
:) Nic o nich nie wiem , ale zdjęcia są świetne , zwłaszcza ten z samochodzikiem .

Gość Edytka27
Znalazłam wreszcie galerie ze zdjęciami. Jestem GAPA. No cóż podtrzymuje to co napisałam wcześniej. Te zdjęcia nie powalają na kolana. Widziałam ładniejsze i za przystępną cenę choć mieszkam w Warszawie.

O 5czwartych. :) Ja mogę serdecznie polecić, zastanawialiśmy się nad nimi też. Ostatnio widziałam zdjęcia koleżanki internetowej(ta sesja w aucie, coś z Jokerem) i strasznie mi się podobały. :) Z tego co wiem to oni teraz mają stronę w przebudowie ale na blogu jest portfolio. Są drodzy, nawet bardzo to fakt ale są warci tej ceny.