Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo sam nie wiem

Czy zegarek elektroniczny to obciach u 30 latka?

Polecane posty

Gość bo sam nie wiem

np g-shock RISEMAN gw 9200 z samym cyfrowym wyświetlaczem, czy raczej wskazówkowy powinien być?

Gość Zmartwiona narzeczona
ale ty człowieku mas zproblem - firmowyzegarek za ponad 6 stów z barometrem, termometrem i innymi bajeremi ma być obciachem ?

Gość matacz..
jak dla mnie to obciach to zegarak dla 18 -25 latka max ! i to nie jest zegarek ! to juz gadżet ! zegarek musi miec wskazówki i byc płaski i nakrecany

Buahahaha proszę Cię, widziałeś/łaś ten zegarek na oczy? To sporej wielkości masywny zegarek, czy wyobrażasz go sobie na chudziutkiej rączce 18to latka??

Gość matacz..
w ogole co to za zegarek za 600 zł jak pisałem wyzej

Gość matacz..
a dlaczego zakładasz , ze 18 latek ma chudziutka raczkę ? zegarek sie kupuje pod wyglad i nie tylko

Gość co to znaczy jasny gwint
płaski i nakręcany? Nie wiem czy rzeczywiście jest cool cyfrowy wyświetlacz? Może dla młodzieży

Gość matacz..
i wlasnie - spory zegarek !! do dupy jest takowy , przeszkadza w codziennym noszeniu ! zobacz co sie na rynku zegarków liczy !! stary zegarek z lat 60-70 radziecki ma dzis wiekszą wartosc nizli owe 600 zł wiesz dlaczego ? bo to klasyk !! Mówie o nowych zegarkach - to nic , ze sa z lat 70 np.

Gość matacz..
taki radziecki zegarek to może słuzyć np. do otwierania butelek z ppiwem, albo jako kastet

Gość matacz..
jak to co to znaczy ? płaski i nakrecany ? znaczy to to , ze ma byc jak najbardziej przylegajacy do reki i jak naj mniej od niej odstajacy ! po to by nie przeszkadzał ! i sie go na rece nie czuło ! nakrecany znaczy sie z mechanizmem mechanicznym ... zegarek to ma byc zegarek , a nie gadzet , ale jesli to sportowiec i zegarek ma mu słuzyc do czegos wiecej niz noszenia na codzien , to moze byc , ale i tak za wielki są inne eleganckie i tez spełniajace rózne jego mozliwosci

Zależy od faceta, jak jesteś wyfiokowanym paniczem w garniturze i lakierkach, noś sobie płaskie z cyferblatem, ja zdecydowanie bardziej wolę aktywnych facetów - i taki zegarek na ręku faceta dużo o nim mówi.

Gość matacz..
nie podszywac sie pode mnie - zapewniam cie drogi podszywaczu , iz radziecki zegarek o ktorym pisalem ma wieksza wartosc od tego tu poruszanego , wszystko zalezy od zegarka , wejdz na strone gdzie handluja zegarkami baranie i sam sprawdz

Gość umarlak dziki
mnie się podobają g shocki i mam zamiar własnie kupić swojemu facetowi tylko MUDMANA

Gość jkfdfsdada\d
Nie wiedziałam jak wygląda ten zegarek więc sprawdziłam na allegro ...mnie się on osobiście nie podoba ale to kwestia gustu...zresztą nie sądze żeby 30 latek był jakimś starym zgredem:)

Ostra - a najlepiej tak jak mój narzeczony: do pracy, gdzie musi być "wyfiokowanym paniczem w garniturze i lakierkach" (swoją drogą - ładne określenie :-D) nosi płaski, elegancki i porządny ze skórzaną bransoletą, a na codzień albo taki mniej elegancki ale również płaski lub właśnie taki wybajerowany sportowy (nie wiem jaki, nie znam się). Nawet nie chę wiedzieć, ile on wydał na te zegarki ;-)

Sugar, no właśnie to zależy od charakteru pracy między innymi :P btw zegarki są drogie, a z tego co widzę Twój facet lubi gadżety :D

Gość open haimer dama
mechaniczny gshock jest ok.

Gość bo sam nie wiem
ja się włąsnie nie chwalę tylko pytam, co sądzicie o tym by 30 latek nosił g shocka? Czy nie pasuje bo to dla dzieci i młodzieży?

Gość krajaneczka panieneczka
jak gshock to tylko wskzówkowy. Cyfrowe były modne za komuny.

Gość moim skromnym
zdaniem g shock pasuje nawet do 60 latka jak mu się podoba.

Gość matacz..
kiedyś ruski zegarek wpadł mi do kibla po zrobieniu kupy i nadal działał (jakoś udał się go wyciągnąc, bo kupa jeszcze nie zatonęła i zatrzymała czasomierz)

Gość Bella dzika stokrotka
zgodnie z analizą psycholigiczną duży zegarek stalowy na reku faceta świadczy o tym, że ma problemy na linii ojciec -syn brak czasu kontaktu itp..

Gość revanol
a czy ktoś zapytał autora gdzie ten zegarek chce nosić :)? bo jeśli do pracy itp. za 600 zł zegarka się nie kupuje :(