Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak ja

pomocy, czy jestem chora

Polecane posty

Gość tak ja

od 4 dni praktycznie nic nie jem bo nie moge odczuwam głód taki lekki ale nie dam rady nic zjeść. Wczoraj przez cały dzień zjadłam 3 kromki, co dla mnie jest naprawde bardzo mało bo wczęsniej jadłam o wiele większe ilości jedzenia. Nie próbuje sie odchudzać, przez diety jedynie co to tylko ćwicząc, ale teraz nie. Wczoraj prezszłam w ciągu ok 45 min 6 km, więc troche kalori spaliłam a mimo to nic potem nie zjadłam. dziś ledwo się zmusiłam, żeby zjęść 2 kronki chleba na śniadanie. Czy cos mi może być?

Nie wiem dokładenie co to jest:O.Ale głodówka jest bardzo zdrowa-o ile nie ma przeciwskazań:classic_cool:.Napisz najpierw czy masz plomby z rtęcią bo w tym przypadku głodówka może być niezdrowa:O.

Gość jakaja2486
poczekaj jeszcze troche. sama mam nieraz taki tydzień że kompletnie nic nie chce mi sie jesc i nie jem. jezeli ci nie przejdzie przez kolejne dni idz do lekarza. oprocz zwykłego buntu organizmu moze to być objaw: depresji, niedoczynności tarczycy, problemy z jakimiś hormonami. pamietaj tylko pij dużo-wiecej nawet niz zwykle - bo o ile bez jedzenia nic nam sie nie stanie to odwodnienie jest cholernie niebezpieczne

Gość tak ja
ale ja sie nie chce głodzić ani odchudzać nigdy nie miałam problemów ze zdrowiem, nawet jak się stresowałam to czegos takiego niemiałam zawsze normalnie sie odżywaiałam

Gość tak ja
a pije 1 kubek kawy dzinnie teraz bo tez więcej nie moge