Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Czy przeziebienie wiaze sie z sennoscia dziecka???

Polecane posty

Moj syn od wczoraj jest hory ma katar i kaszle. Wczoraj wieczorek wpuscilam mu do noska nasivin soft, plecki i klatke piersiowa wysmarowalam mascia rozgrzewajaca. Okolo polocy obudzil sie z placzem i nie chcial zasnac dalalm mu 4jednostki ibufenu d, po tym spal do rana. Dzis obudzil sie o 7 jak zwykle ale po wypiciu kaszki nie wstawal jak zwykle tylko lezal jeszcze ze mna do 8.15. Bylam w szoku bo normalnie to wyskakuje z lozka z predkoscia swiatla i buszuje po domu. Teraz zasnal mi na rekach :O odlozylam go do lozeczka i spi. Jak myslicie to normalne, ze tak duzo spi? Bo sie sie troche martwie.

moja córeczka też chora, ma 11miesięcy, organizm dziecka jest osłabiony więc senny, lepiej jak się dziecko wyśpi to szybciej nabierze formy i siły.

Gość oczywiście że normalne
to lepiej że śpi,szybciej temperatura spadnie i d tego obejdzie się bez płaczu i grymaszenia typowego dla chorego dziecka.

zupełnie normalne i bardzo zdrowe wtedy organizm malucha walczy z chorobą :) ciesz się że śpi a nie np płacze bo coś go boli

Normalne, nic się nie martw, moja też nam tak zasypiała na kolanach. Zdrówka dla Bartka!

Kupiłam, chciałam się pochwalić i wkleić linka, ale nie ma. Kupiłam na obcasie i w kolorze brudnofioletowych - botki :) A na chrzcie było wesoło :) Najważniejsze, że mój łobuz zasnął w kościele i nie musieliśmy za nią biegać :)