Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_murzynka

moja przyszła teściowa ma syndrom matki jedynaka

Polecane posty

Gość biała_murzynka

Mój chłopak ma dzis 25 lat i jest jedynakiem. W dodatku był samotnie wychowywany przez matkę, stał się dla niej całym życiem. Teraz gdy ja powoli staję się jego całym życiem jego mama zaczyna mnie nie lubic i juz (po roku naszego zwiazku) są tego pierwsze objawy. T. jest bardzo samodzielny i od zawsze chcial sie uwolnc od toksycznej milosci mamy, bez wzgledu na to czy byłby ze mną czy nie. Ale ona oczywiscie obwinia za wszystko mnie. Za to że po studiach on chce zamieszkac w innym miescie niz rodzinne. Widzialysmy sie dopiero 2 razy, a juz sie zaczelo. Obraza sie kiedy chłopak przyjezdza do mnie w weekend (dzieli nas 300km), mowi mu ze jest niewdzięczny, ze jej nie kocha, ze nie interesuje sie rodziną, wyłącza telefon kiedy on przyjezdza do mnie. Zachowuje sie jak dziecko w przedszkolu, a jaj jestem jej wrogiem nr jeden:( chociaz nie wydaje mi się zebym dostarczala jej ku temu powodów. Kiedy do niej pojechalam zawiozłam nawet jej w prezencie samodzilnie zrobione ciasto bo wiem ze lubi. Zawsze myslalam ze będę miec dobry przyjazny kontakt z teściową, bo z włąsną mamą nie jestem w bliskiej relacji...a tu po roku znajomosci juz takie numery... co bedzie po słubie?? Jak postępowac? Jak się zachowac? Nie mam zamiaru zabierac jej syna, chcę tylko z nim byc i mieszkac w zdrowej odległosci od zarowno moich rodzicow jak i jego matki.

Gość ererre
z tesciowa rzadko kiedy ma sie "dobry przyjazny" kontakt...:D

Gość hgfghfghfgh
heh znam ten bol bo sam mam taka matke. Przepedza mi wszystkie kobiety. Musisz sie dogadac i nauczyc z tym zyc az sie przyzwyczai tak poprostu.

"Zawsze myslalam ze będę miec dobry przyjazny kontakt z teściową, bo z włąsną mamą nie jestem w bliskiej relacji..." - skad sie biorą takie fantazje? zachowuj sie normalnie, zwiazalas sie z facetem a nie z jego matka wiec przestan szukac na sile problemow skoro miedzy wami wszystko sie uklada

Gość szczera jędza1
hgfghfghfgh U Ciebie to chyba Ty się przyzwyczaiłeś, nie mamusia, skoro przepędza Ci kobiety :)

Gość ererre
dokladnie, nie pozwol by popsula relacje miedzy toba aukochanym jesli chlopak jest za toba i nie slucha sie mamusi jak 3 letni chlopczyk, to wszystko ok nie mysl o tym bedzie dobrze

Gość Bulinka Bulego
Zaraz przeczytam co napisałaś autorko, ale na szybko napisze że moja kur.. niestety też ;(