Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanienienie

Wywolywanie zdjec Rossmann. Zadowoleni?

Polecane posty

Gość gość
My również przez Empik Foto. Nie widzę powodów do tego, żeby kombinować i płacić kilka razy więcej gdzieś, gdzie mi nie dadzą lepszej jakości. A przecież różnica na jednej odbitce to nawet kilkadziesiąt groszy. Jeśli ktoś lubi przepłacać, to niech tak robi, ale czy to ma sens?

Gość gość
guówno mnie obchodzi jakiś STolzMANN i jego zdjęcia

Gość gość
Wolę Empik Foto. Zawsze wysyłam fotki do odbitek online. Tanio wychodzi, jest szybko załatwione, nie ma żadnych problemów, a jakość zdjęć naprawdę wysoka. Tzn. jak na nasze potrzeby. Na fotkach wszystko widać. Nie mamy co do nich wielkich wymagań ;-)

Gość kektera

Teraz ostatnio wywoływałam wiele fotek na Empik Foto jakoś za 11 groszy sztuka. Poważnie.

Tam trzeba polować na promocje i wtedy trafia się znakomite okazje.

My zawsze robimy tak, że zamawiamy dużą  ilość odbitek.

Zamawiamy online, odbieramy z salonu Empiku. Tak jest po prostu wygodnie. 

Gość Akir

Odradzam, zamówiłem foto-kalendarze zwiedziony banerem zamów przed 18 a dostaniesz na święta, czekałem prawie miesiąc. trzy razy mi odpisywali zmieniając termin.  Dopiero kiedy wysłałem pismo od prawnika, w ciągu godziny było gotowe do odbioru. Tak czy inaczej trzymali moje pieniądze ponad trzy tygodnie.  Nawet nie mogę napisać komentarza bo na ich stronie komentarze są wklejone na stałe.  A.K.