Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberek35

Wagi kafeterii łączmy się:):)

Polecane posty

szalona ,wesola,spontaaniczna ,dzika,nieokielznana honorowa,mowie co mysle ,lubie rzadzic ,raczej egoistka,msciwa,pamietliwa,zaborcza,uparta.Realistka i pesymistka... Tak bym sie nazywala

witam 🖐️ waga o duszy artysty,dużym poczuciu humoru i wrażliwosci...kocha zwierzeta :D no i w miare romantyczna, ale też bywa porywcza, przymulona (tego w sobie nie lubię )

Gość oczko300
ja tez waga :)

Gość pogadaj to koniowi :P
jennifer8787*** szalona ,wesola,spontaaniczna ,dzika,nieokielznana honorowa,mowie co mysle ,lubie rzadzic ,raczej egoistka,msciwa,pamietliwa,zaborcza,uparta.Realistka i pesymistka... Tak bym sie nazywala a ja bym Cię nazwała tak: niechluj,brudas,złodziejka i podszywaczka pod cudze zdjęcia,zarozumiała prostaczka,nie grzesząca rozumem tępa strzała:) O to cała Ty:)

Gość dwa i pół
ja też waga :)

Gość Paulina93 :)
Hej :) Jestem Paulina często utwarzam tu tematy pod nickiem Paulina93:) Jestem wagą mam urodziny 6 października a imieniny 10 października :) Mam 17 lat uczę się w liceum profilowanym :) Jestem z wielkopolski interesuję się psami razy akita inu a moi rodzice je chodują :) Czytam ksiązki o temetyce kryminalnej polecam Harlan Coben jest świetny i pisze świetne ksiązki:) http://moje.glitery.pl/obrazki/206/68/3-glitery_pl-Shakinka-5209.jpg oto ja :)

Gość dwa i pół
wagi a z kim jesteś w związkach?

Gość Paulina93 :)
Ja jestem w związku z bykiem od 2 lat :)

Gość dwa i pół
ja z wodnikiem od prawie 5lat

Klania sie Waga w dlugoletnim (udanym :) ) zwiazku z Panna :) Pozdrawiam wszystkie kafeteryjne wagi !!

ja 1,5 roku z Rybami...tak jak w horoskopach - na poczatku sielanka a teraz...beznadzieja ;) ale jakos sie docieramy

Ale tak już z nami jest, my musimy się docierać ale najgorsze jest w tym że nas nikt nie rozumie, a można nas zranić łatwo. Nie wiem jak z Wami jest ale mnie to szybko:) Wedlug horskopu to najlepszy partner dla Nas to jest Skorpion

Gość lili36
dołączam-Waga z 02 pazdziernika:)i potwierdzam, ze waga i baran to porazka, to nie na naszą wrazliwość dziweczyny:)