Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalina745

Czy te imiona mogą być??

Polecane posty

Witam wszystkich,jestem w 4-tym miesiącu ciąży i mam pewien dylemat gdyż chciałabym dać imię Ania dla dziewczynki, a jeśli będzie chłopiec to Jurek, ale tak się złożyło że te imiona mają: brat męża i siostra męża ,ale te imiona się bardzo podobają mi, więc pytam czy to wypada żeby dać takie imiona. Co wy o tym sądzicie? A może znacie inne jakieś fajne imiona?? Proszę o radę.

Gość Fafinette
proponuję Piździwój i Animozja

Gość luska.s
myślę,że jest tyle ładnych imion że nie trzeba koniecznie dawać tych skoro są juz w rodzinie Propozycje Artur, Błażej, Borys, Bruno, Daniel, Emil, Emilian, Eryk, Gabriel, Hubert, Jonasz, Kamil, Karol, Klaudiusz, Krystian, Ksawery, Leon, Łukasz, Makary, Marcin, Mieszko, Milan, Nikodem, Olaf, Przemysław, Radosław, Ruben, Sebastian, Tobiasz, Tymon, Tymoteusz, Witold Ada, Adriana, Alicja, Amanda, Antonia, Antonina, Dagmara, Diana, Daniela, Dorota, Ewa,Helena, Jaśmina, Joanna, Judyta, Kalina, Kaja, Klara, Kornelia, Ksenia, Lea, Leonia, Liwia, Łucja, Liliana, Matylda, Marta, Monika, Olimpia, Paulina, Pola, Róża, Sabina, Sandra, Stefania

Gość xsxsxsxsx
Daj wszystkie imiona naraz! moja najstarszy brat Jerzy, sredni Zbyszek, mlodszy Maciek i ja Ania- wszystkie imiona mi sie podobaja :)

Ania super a co do Jurka to mi się osobiście nie podoba i wolałabym Zbyszek (moi dziadkowie to własnie ania i zbyszek) ale skoro ania i jurek już są w rodzinie i to tak bliskiej to ja bym nie dała oczywiście zależy jakie masz z nimi kontakty i jacy sa ale ja na bank nie dałabym imienia mojej szwagierki córce a szwagra synowi bo jak pisałam za bliskie pokrewieństwo jak dla mnie a dwa nie chciałabym robić im takiej radochy :/ bo oni straszne dzieciaki sa i od razu by było że to na ich cześć :/

Gość madziaraaaaa1231231234
Dlaczego nie mialabys tak nazwac dziecka? Przeciez imiona nie sa zastrzezone. Jurek akurat mi sie nie podoba, ale Ania popularne od lat bylo, jest i bedzie.