Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baja bongo hejj

wiek a wygląd

Polecane posty

Gość baja bongo hejj

ja jak miałam 15-20 a nawet 25 lat wszyscy dawali mi jakieś 5-7 lat mniej. Teraz mam 30 lat a dają mi 33-36 lat, dzisiaj przyszedł do mnie do pracy mój 15 letni chrześniak, a koleżanka się pyta czy to syn? Masakra w jakim tempie musiałam się zestarzeć a najgorsze że nie wydaje mi się że staro wyglądam.

Gość baja bongo hejj
i ten chrześniak podglądał mnie jak sikałam, czy powiedzieć mam to jego matce?

Gość baja bongo hejj
on sikał jakimś takim białym gęstym płynem na mój widok może on chory jaki bo takiego sikania jeszcze nie widziałam

Gość co się laska dziwisz
skoro jesteś po 30stce to nic dziwnego że myśleli że to twój dzieciak kiedyś się rodziło dzieciaki w wieku 18 lat

Gość baja bongo hejj
ale wiecie, mam 160 cm, waże 48 kg mam jasne długie włosy, noszę kucyk,więc gdybyście nie znały wieku po opisie można wywnioskowac że to opis jakiejś gówniary z gimnazjum. Nie ubieram się i nie wyglądam na dojrzałą kobiete, zmarszczek tez nie mam nie wiadomo jakich, więc nawet jakbym miała cos zmienić to nie bardzo wiem co. Wiadomo że czarne włosy postarzają, tusza postarza, babciny ubiór, ale własnie ja ubieramn się normalnie np. dżinsy+ bluzka+ np. rozpinany szary sweterek. Nie wiem o co chodzi :(