Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buheeeeeeeeeee

dziwne? ogłoszenie pracę...

Polecane posty

Gość aquariuss
niekoniecznie, może szukają jedynie atrakcyjnej sekretarki, bo taka nie przegania klientów. Spróbuj, nie musisz przecież od razu doooopy dawac :)

Gość słownik pułkownik
Nie wiem, czy akurat w dupę do ruchania to ogloszenie, chociaz niewykluczone (zdjęcie sylwetki :O ) ale ogolnie to nie odpisuj na nie, bo sformułowane, jakby autor nie do konca wladal językiem polskim i mial problem z formułowaniem wypowiedzi, a nie ma nic gorszego niz pracowac dla szefa jełopa :P

Ostatnio bardzo często w ofertach padają wzmianki o wysłaniu zdjęcia całej sylwetki :o Poza tym tego typu adresy mailowe wzbudzają zaufanie :o

Hoh, w sensie, że nie wzbudzają zaufania :D Do tego sprawdź czy taka firma w ogóle istnieje :)

Gość buheeeeeeeeeee
no dobra a ta dyskrecja? to przed żoną szefa czy mam tuszowac jego ciemne interesy? Jejku ja juz nie chce tych 1800zł netto co sie co pół roku powieksza. czy on nie za wiele obiecuje? poza tym nie moge znalezc w zumi nazwy tej firmy na ulicy ktora on tu podaje. co myslicie?

Gość słownik pułkownik
dyskrecja może byc zaletą pracownika w sensie, że nie zdradza tajemnic handlowych firmy, ale w kontekście tego ogłoszenia to naprawdę brzmi źle, daj sobie spokój, naprawdę

Nic w tym dziwnego. Teraz prawie wszystkie firmy stawiają jednak na wygląd. Nikt mi nie powie, że jest inaczej. Można mieć świetne CV, ale jeśli nie ma się aparycji nici z pracy. Okrutna ale prawdziwa zależność ;[ A tym bardziej sekretarka- jednak prezencja musi być.

No właśnie, widać, że e-mail jakiś lewy, firma nie istnieje jak mówisz, do tego kuszące zarobki, żeby zwabić dziewczyny i takie potem wysyłają CV ze zdjęciem, nr telefonu i adresem domowym... Nie daje Ci to do myślenia? :o

E tam, gadacie. Co CI szkodzi wysłać CV ze zdjęciem? Jeśli się odezwą, pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną i dowiesz się wszystkiego. Przecież od wysłania CV a podpisania umowy jeszcze dłuuuga droga.

Gość buheeeeeeeeeee
daje, daje. Dlatego założyłam ten temat. No durny ciul. A Wy jak znalażłyście pierwszą pracę? albo jedną z pierwszych? ja pracowałam 2 msc na linii produkcyjnej w Wedlu, ale zemdlałam przy taśmie i mnie zwolnili, potem byłam na stażu z UP jako sekretara a teraz nic nie mogę znaleźć. Mogliby mnie chociaż na telemarketerkę wziąć.

Gość kelmcott
jak sie kliknie w link pokaz mape to wychodzi na to, ze firma miesci sie na srodku skrzyzowania jakoegos...lipa na maksa, poza tym nawet wokolo tego skrzyzowanai nie ma takiej ulicy jak podaja w ogloszeniu...dla mnie to podpucha..jesli chcesz to zrob jakies falszywe CV i wyslij jakies zdjecie laski z netu i zobacz co sie bedzie dzialo

Gość yytrsssjkol
na gumtree pelno tego typu ogloszen..

Gość anikaaaaa
dyskrecja????????????

Szukaj na różnych stronach. Ja znalazłam pracę po 3 miesiącach intensywnego szukania. W Urzędzie Pracy będą na pewno sprawdzone ogłoszenia.

Gość buheeeeeeeeeee
Klementynko, ja bym się nie zgodziła z Tobą że miła aparycja to czynnik decydujący. ale ja jeszcze niedośwadczona jestem. Raz trafiłam na ogłoszenie, że potrzebują do masażu w centrum odnowy biologicznej. Taaa... okazało się, że masaż ma być w bieliźnie, nago lub erotycznym fartuszku i ma doprowadzić klienta do wytrysku. Wyobraźcie sobie mnie w tym gabinecie odstrojoną w galowy komplet, białą bluzkę i z CV w ręku rozmawiającą z roznegliżowanymi panienkami. :O jenyyyyy uciekłam!

Gość buheeeeeeeeeee
kelmcott, zajebisty pomysł. W sumie co mi szkodzi? zrobimy sobie podpuchę. Będę tu opisywała na bieżąco co się dzieje :D tylko jak wezme zdjęcia jakiejś laski z neta to sie nie skapnie?

Gość słownik pułkownik
natka - kuszące zarobki....no prosze Cię :D

Gość buheeeeeeeeeee
u nas znalezienie pracy przez urząd graniczy z cudem:O albo walą po znajomości albo same fabryki i praca przy taśmie, a ja ze względu na zdrowie nie mogę tam pracować :O no ale regularnie zaglądam na ich ogłoszenia, bo a nuż się trafi... 3 miesiące szukania? łoooo dłuuugoo:/ no ale takie realia

buheeeeeee- wiesz, chodziło mi bardziej o sytuację, w ktorej kandydat dobrze wygląda, do tego jest kulturalny i ogólnie "rozgarnięty", wtedy nawet brak doświadczenia na stanowisku czy nawet niepokrewny kierunek studiów nie będzie przeszkodą. Pracodawcy wolą kogoś przeszkolić i mieć inteligentnego pracownika, z odpowiednią aparycją niż kogoś z X kursami i kierunkami, kto nie będzie potrafił odpowiednio traktować klienta, być wizytówką firmy. Oczywiście- studiować, kształcić się warto, a nawet trzeba:)

gazeta praca, praca gratka, pracuj.pl, egospodarka praca. Na tych stronach siedziałam najczęściej. A 3 miesiące to wcale nie jest długo, bo ja szukałam od razu pracy za biurkiem i się udało właśnie z oferty z Urzędu Pracy :)

słownik pułkownik - jak na osobę z wykształceniem ogólnym 1800 netto na początek + co pól roku wzrost zarobków to mało mówisz? :) Weź pod uwagę, że najczęsciej oferuje się najniższą krajową.

Gość troskliwa899
Oto Wasza Miłoszycka: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=MI%C5%81OSZYCKA+63+WROC%C5%81AW&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Mi%C5%82oszycka+63,+Wroc%C5%82aw&gl=pl&ei=Y7WYTLbDNInDswbF9OSNDA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBUQ8gEwAA Wujek Google wie wszystko, jak widać na zdjęciu satelitarnym to raczej jakiś prywatny dom :) Wspomnianych maszyn do wypożyczania w okolicy nie widzę :)

Gość słownik pułkownik
kuszące zarobki, w szczególności kuszące do dawania dupy powinny mieć jedno zero więcej ;)

Gość buheeeeeeeeeee
hahahah no to feeest :D no nic, to i ja bede siedziala na jeszcze innych stronach procz gumtree a co radzicie z ta prowokacja?

Pewnie masz rację, tylko widzisz, ja się nie orientuję po ile się dupy sprzedaje :P A prowokacją myślę, fajny pomysł, tylko nie załóż sobie specjalnie innego maila :)

Gość buheeeeeeeeeee
dobra maila juz mam... teraz fota moze najlepiej z jakiegos zagranicznego serwisu?

Gość revanol
nie znalazłam takiej firmy z taką siedzibą we wrocławiu

Gość revanol
firma asan z siedzibą we wrocławiu mieści się przy innej ulicy i zajmuje się inną działalnością