Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teolifiaaaaa

ja jestem idiotka a faceci to bezuczuciowe swinie nienawidze siebie i ich

Polecane posty

Gość teolifiaaaaa

jestem idiotka... szukam milosci bo nigdy jej nie mialam... jak chlopak sie mna zaczyna interesowac to wtedy rzucam wszystko i biegne do niego na kazde zawolanie,oni to wykorzystuja pozniej zaczynaja mnie olewac i koniec:( nigdy nie znajde faceta kotry bedzie naprawde za mna,ktory bedzie mnie kochal...niedawno poznalam fajnego chlopaka,spotykalismy sie ale to zawsze ja musialam wychodzic z taka inicjatywa spotkania, a on potrafil zadzwonic ze jest pod moim blokiem ja schodzilam a on po 10minutach mowil,ze musi spadac do domu:( dzisiaj potrzebuje wsparcia bo moja siostra ma zlosliwego raka a on to olał pojechal sobie do znajomych ... mysle,ze to ja jestem idiotka i nie potrafie sie zmienic..moze ja nie zasluguje na milosc.. mam 22lata

bo widzisz. faceci są ostro popierdoleni, ale to tak, ze sie tego opisać nie da. jak ci zalezy i jestes otwarta na znajomosc to maja cie w dupie, ew przelecą sobie. a jak ty masz ich w dupie, to ci zyc nie dadzą. czyli niestety. musisz sie nauczyc udawać zimną suke. popierdolone to, ale faceci niestety lubia komplikowac zycie, chociaz nam to zarzucają.

Gość teolifiaaaaa
ale to beznadziejne zyc ze swiadomoscia,ze nigdy sie nie ebdzie mialo faceta z takim pojebanym charakterem jakim ja mam:( narzucam sie

Gość teolifiaaaaa

Gość pastafarianka reaktywacja
brawo, nawet mnie pobiłaś w głupocie, autoro.

ja jestem uczuciowy ale nigdy nie chciałbym być z kobietą która pozwalała się źle traktować w poprzednich związkach, a to widać choćby po twarzy i oczach.

Gość kambumbak24
Droga dziewojo:) Jestem facetem i nie uważam się za drania i tumana. Jak każdy mam swoje wady i chyba nie zaryzykowałbym twierdzenia, że moja płeć jest z założenia wadliwa. Być może to, że jesteś wykorzystywana i masz problem ze znalezieniem odpowiedzialnego i mądrego faceta wynika z Twojej postawy. A może Ty w złych miejscach szukasz i masz niezbyt dobry gust. Ja dałbym się pokroić za dziewczynę, która jest moją przyjaciółką i bratnią duszą i czułbym się jak świnia gdybym ją zawiódł. Może postaraj się nabrać dystansu, nie być desperatką i emocjonalną słabizną. Daj sobie czas na głęboki wdech i kalkulację:) Faceci są tacy jak kobiety - niektórzy pozują, niektórzy są psychopatami, ale większość po prostu chce być potrzebna.

Gość ja kocham siebie
w życiu liczy się przede wszystkim kasa i dobry seks :) ale lubię facetów mogę nawet powiedzieć ze kocham facetów zdecydowanie bardziej niż baby :D :P