Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernikaxa

NIECH MNIE KTOS PRZYTULI

Polecane posty

Gość ernikaxa

jest mi zle i czuje sie fatalnie to tak na wstepie... mam 24 lata -samotna, skonczone studia-bezrobotna...jednym slowem wszystko fatalnie sie uklada... kolezanki wychodza za maz, a ja nie bylam nawet w zadnym zwiazku i najwidoczniej pisane jest mi staropanienstwo... malo tego skonczylam studia nie moge znalezc pracy... jaka przyszlosc mnie czeka skoro na poczatku mi sie nie uklada... jest mi tak zle. pisze to tu bo nie mam z kim pogadac...

Gość bhdsvkm
sciagaj stringi, bedziemy przytulac :D

Gość ojojojojoj
nie win sie za brak pracy.W tym porabanym kraju ,mlodym jest trudno wystartowac w zyciu. Najwazniejsze bys nie zalapala totalnego dola.

Gość jcisoiai
nie dołuj sie !! nie jesteś sama...myślisz że wszystkie młode po studiach to zaraz mają takie życie uczuciowe i kariere jak w serialach???:( w tym kraju nie jest łatwo...albo masz kasiastych rodziców i łatwy start, albo szczęście i jako wybrańcy coś nagle szybko się układa albo....uczciwą pracą ...zamęczysz się na śmierć albo doczekasz wrzodów żołądka zanim będzie super... nie jest malinowo ale nie można się dołować od samego początku! a w uczuciach?? tu niczego nie zaplanujesz kochana ...nie mów że tak czy inaczej jest pisane, po prostu żyj i nie zamartwiaj się !! tracisz siły na myślenie o kłopotach! ja wstałam po rozwdzie mając zaledwie 28 lat - i już jestem określana jako TA co jest rozwódką i co? mam z domu nie wychodzić że mi się psychopata trafił? dasz sobie rade tylko nie oczekuj od życia wszystkiego już zaraz! spokój kochana...spokój..

Gość do Ereniki
przytulam Cie mocno wirtualnie i juz nie smutaj a swoja droga jutro bedzie tak samo jak dzis:(

Gość ajejaaa
Tulki tulki kochu kochu

Gość ernikaxa
wlasnie chyba ten dol najglebszy mnie dopadl... nie radze juz sobie... zaczelam brac deprim -wiem ze to nie najlepsze rozwiazanie , ale jednak najprostsze

przytulam cie bardzo mocno :) ja mam podobnie tylko ze nie poszlem na studia tez nie moge znalesc pracy to znaczy pracowalem ale juz nie

Gość oj oj oj oj
poszedłem na studia....nie poszłem!!!!!! jakie studia teraz ludzie koncza co nie odmieniaja po polsku hihi

Gość bhdsvkm
ble ble------> trezba bylo na nie pojsc moze wtedy nie pisalbys poszlem a poszedlem :D

Gość ernikaxa
no i co gorsza nie widze sensu dalszego zycia

Gość ojojojojoj
deprim to ziolowy lek :-) dobrze zrobilas, ze go bierzesz. Jestes mloda to szybciej zdobedziesz sie wyjechac za praca, mlodzi ludzie sa odwazniejsci , nie trzyma ich wlasnie rodzina. W tym momencie moze to byc atut, by przemiescic sie np. do duzego miasta, wynajac pokoj przy rodzinie np.

Gość ojojojojoj
sens zawsze jest, chocby dlatego, ze moze spotkac Cie wielka milosc. Ludziom dane jest ja przezyc nawet w jesieni zycia :-P Znam takiego kogos osobiscie :-P

Gość ernikaxa
ja wlasnie w duzym miescie szukam pracy , w mojej prowincji nie ma szans- sama widzisz w jakiej ja jestem sytuacji

Gość ojojojojoj
mozesz byc p. niania do dziecka . W Wawie nianie zarabiaja od 2000 do 2500 zl. Moze to nie jest tak duzo ale ofert pracy jest bardzo duzo.

Gość ej_tam_zaraz
jak jestes ladna i mila to facet sam Cie znajdzie

Gość ernikaxa
ej_tam_zaraz -mam taka nadzieje.. a co jesli jestem niesmiala?ucieknie -prawda. wiedzialam...

Gość ojojojojoj
nie wszyscy chca takie przebojowe kobiety. Dla niektorych niesmiala , poukladana dziewczyna jest szczytem marzen :-D

Gość ernikaxa
a jak mam odzyskac nadzieje na to ze bedzie lepiej ze jednak mi sie ulozy...

Gość ojojojojoj
moze nie stawiaj sobie dalekosieznych planow .Skup sie na dniu dzisiejszym.Tu i teraz.Krok po kroku.Spotkaj sie z wolna przyjaciolka, kolega. Podeprzyj sie rodzina. Daj sama ogloszenia o prace, nie zrazaj sie dzisiejsza porazka. Przespij dzisiejszy trudny dzien. Jutro tez swieci slonce.I usmiechnij sie do nas dzis :-) A milosc ? W takim wieku jak Ty , nie zamartwialabym sie o nia. Gdybys miala 40-stke to wtedy gorzej ,ale nawet majac 44 lata znalazlam wielka milosc :-P

Gość ernikaxa
ojojojojoj -widze, ze od byle kogo rad nie dostaje:) dziekuje

Gość ojojojojoj
glowa do gory mila kolezanko internetowa :-P

Gość ej_tam_zaraz
nie ucieknie a jak ucieknie - to nie byl dla Ciebie tylko sie cieszyc :)