Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karennn

DLACZEGO RODZICE ROBICIE TO SWOIM CÓRKOM SKANDAL ...

Polecane posty

Gość Karennn

Coraz więcej na polskich ulicach małoletnich biednych zagubionych dziewcznek, które nieraz już w bardzo młodym wieku robią z siebie kurwy - stop - błąd to ich nieodpowiedzialni rodzice to z nich robią !!! Widuje czasem pewną 16latkę, która wyglada jakby miała z 20kilka lat , jest mocno "zrobiona" czasem widze jak ma natapirowane włosy tona lakieru i oczy pomalowane na czarno, cień,mocny tusz wszystko jest na jej twarzy, ubrana we wzorki a'la panterka, szpilki .. dalej nie musze komentować jej wyglądu - to jedno z jej zestawień. Pytanie moje jest takie dlaczego rodzice na 1 rzut oka n apoziomie, bogaci i z tego co wiem wykształceni pozwalają na coś takiego ???

Gość mediolanka
kochana ja pracuje w liceum...jest gorzej niż myślisz ha ha na poważnie....galerianki to przyszłość narodu???

Gość Karennn
na to wygląda ! mogę podać więcej przykładów- to akórat dziecko sąsiadów ale pisałabym do rana :)

Gość spoko nawet ładne tylko
rodzice głupi kurwy hodują a później mówią że to obyczaje się zmieniają :D

Gość Karennn
u* :) Trzeba bojkotować ten syf ! :)

Gość Ewaldi
skoro jest popyt to akcje galerianek rosną :)

Gość mediolanka
telewizja tez robi swoje, gazety...dzis jak pytam o autorytety ( oj baaardzo trudne slowo) MLODZI nie szukaja daleko...telewizja i tyle:( ogladaja seriale typu dziewice wyzwolone albo podobnego typu i licza w zyciu na łatwa kase:( zero rozsadku, empatii, ah...mogłabym ksiazke napisac o tym co widze, slysze ale nikt by nie uwierzył....bedzie ze sie belfer uwziela bo mlodym zazdrosci... kiedys zwrocilam uwage mlodej dziewczynie ze biust odkryty to nie jest stroj do szkoly, ze powinna szanowac przede wszystkim siebie - uslyszalam ze ...jej zazdroszcze biustu:( żal tych młodych , przegrywaja siebie i życie .. jak pytam o przyszlosc, obowiazki , edukacje slysze...mozna sie dorobić kombinujac wiec po co mamy sie meczyc? zero potrzeby wewnetrznej by cos osiagnac, by sie rozwijac... boje sie o swoje dziecko...poki co mala ma 3 latka ale jak wejdzie w gimnazjum...:(:( te koleżanki...

Gość jak bedzisz mądrym rodzicem
mediolanka to szanse na zwichrowanie dziecka maleją. nie mówie,że do zera ale sporo ;)

Gość Kareennn
normalnie jak wfilmie "młodzi,gniewni" masz !!! tlko,że dużo dużo ciężej z tym syfem tam to był pikuś :(

Gość Karenn
mieszkam w 3mieście i nie wiem jak u was ale tu jest masakra szczególnie w centrach handlowych

Gość mysz spoleczna
bo to jest uspoleczniona rywalizacja pomiedzy matka a corka

Gość hdhddj
ja jestem z liceum, jestem chyba normalna ale dla kolezanek jestem kujonem wiec chyba tak juz jest ze albo jestes cool i trzymasz sie grupy albo nie zapraszaja cie na impry.. bo czytasz Lalke a nie korzystasz ze streszczen...a rodzice kasy nie maja bym chodzila po Arkadii dzien w dzien po lekcjach i szukala kiecek:( a co do tego tekstu o biuscie...jejku moje kolezanki nie takie teksty sprzedaja na lekcjach i nikt nic im nie moze zrobic:( koledzy kiedys nauczycielce dogryzali ze ma krzywe nogi i nawet sie komorka nagrali...wolność

Gość mysz spoleczna
to sa przeciez wasi przyszli mezowie kochankowie

Gość Ewaldi
czy ktokolwiek i kiedykolwiek powiedział, że wszystkie kobiety muszą się szanować, skończyć studia i zdobyć dobry zawód ? skoro zaczynają jako galerianki i jedna drugiej zazdrości ciuchów to już same zdecydowały jak chcą żyć a zawsze będą potrzebne sprzątaczki lub pisuarowe, z resztą jako wypindrzona pisuarowa zawsze będzie mieć szansę aby zrobić lodzika klientowi w toalecie publicznej :)

Gość martunia bez grzywki
nauczyciel nie moze nakrzyczec ( to molestowanie, ublizanie), nie moze zwrocic uwagi publicznie ( to niby niszczy poczucie wartosci mlodego czlowieka ) a juz na pewno nie moze go z klasy wyrzucic! a oni robia co chca....moja mama ledwo daje rade, chciala byc zawsze nauczycielem i co ja wypalilo? mlodziez....zal mi jej, teraz juz niczego nie zrobi ze swym zyciem w sensie kariery ale ja jak slysze czasem mlode dziewczyny jak sie zachowuja jak wygladaja ..mam ochote...wrr!! ja przepraszam, mam 34 lata, mialam okres buntu pewnie ze tak! ale nie pamietam by kiedys tak traktowano innych!! by tak mlode panny wychodzily ubrane w dzien poprzedni do szkoly, na ulice...a te centra handlowe pelne panienek w obcasach i makijaach?? oj nie bylo az tak... to wina rodzicow...to sie nazywa beztresowe wychowanie :(:( i mamy co mamy

Gość a wy co zazdroscicie
dziewczynom ? czy boicie się ze dla facetów już nie będziecie pociągające w porównaniu z nastolatkami ... :D :D już nie jeden facet próbował z małolatą :P

Gość kryska z bemowa
:) popatrzcie sobie co chodzi po Arkadii ?? jestem z Wawy i szalu dostaje jak te malolaty w markowych ciuszkach (bo rodzice kase daje i rekompensuja sobie brak czasu na dom ) zachowuja sie jakby byly pepkiem swiata ! zabralabym taka jedna i druga do domu na zmycie makijazu kolorowych paznokci i wlozylabym bluzki zakrywajace nerki! ale pewnie bylabym dziwakiem...

Gość Ewaldi
żadnej małolaty nie mam ochoty sponsorować !

Gość chyba żart?
ja mysle ze zadna dojrzala kobieta na poziomie nie jest zazdrosna o małolaty, inne kobiety to rozumiem ale dzieci?? no chyba ze mezus ma checi pedofilskie ...

Gość tobie Ewaldi
pewnie by nie stanął nawet przy małolacie :P

Gość Karenn
ja zato pamiętam jeszcze swoje liceum i podstawówkę - a mam 20kilka lat, wtedy jakoś dziewcznki w większości były grzeczne a jak znalazły się takie /bo też były ale kilka na całą szkołe a nie jak jest teraz ,że całe klasy są takie.../ to każdy w szkole wiedział co to za element ... tak było jeszcze 8-10 lat temu a teraz co się stało ?????

Gość ciekawe czy mnie też obsamrowa
w prawdzie nie chodzę po centrch handlowych, ale mam 22 lata a traktują mnie jak 15 latkę, wszędzie proszą o dowód osobisty... ciekawe czy jak pomaluję oczy na czarno, to baby też tak plotkują, że znowu rozpuszczona gimnazjalistka: D mam dziecięcą twarz nieco. A miny jak proszą o dowód a tam '88 r - bezcenne : D

Gość ale pierdzieli*ie
teraz dziewczyny wcześniej mają okres wcześniej dojrzewają same piszecie ze wyglądają starzej więc nie ma mowy po żadnej pedofilii jedynie w myśl prawa naszego pełnoletność to 18 lat ale kto zagląda w dowód a faceci są naogół w jakiś związkach więc dbają o dyskrecje nie uprawiają seksu z małolatami jawnie ..

Gość A ja mam tylko 21 lat i też
mogę powiedzieć, że gdy ja chodziłam do gimnazjum to czegoś takiego nie było. Dziewczyny w większości chodziły ubrane stosownie do szkoły, a wręcz był zakaz chodzenia w szpilkach, krótkich spódniczkach i noszenia mocnego makijażu. A jak jakaś dziewczyna się ubierała, jak galerianka to nie miała aprobaty ze strony innych dziewczyn. Co więcej, nieraz nauczyciele zwracali uwagę takiej dziewczynie i kazali np. iśc do łazienki zmyć makijaż. I widzę, że już teraz jest zupełnie inaczej w gimnazjach, bo mam młodszego brata , który uczeszcza do gimnazjum. Teraz mocny makijaż i strój ala galerianka to norma, zreszta moj brat nawet mowi, że nikt sobie w szkole z nauczycieli nic nie robi, nauczyciel nic nie moze zrobic i tyle, wolność i swawola.

Gość ten swiat schodzi na psy
O my gosh, to sie zaczyna od najmlodszych lat!!! widzialam tak na oko 4, 5 latki w rozowych dresikach z napisem na tylku "Juice" albo "hot girls" albo "yummy" Czy rodzice wogole zdaja sobie sprawe co to znaczy i jak to moga niektorzy odbierac??? To jest skandal i pozerka dla band pedofilii!!!!

Gość marzenie prawie każdego
faceta to : niewinna lolitka wszystko świeżutkie ciałko jędrne pachnące młodością :P pewnie ze facet nie przyzna sie do tego przed swoją kobitą a nawet będzie oburzony widokiem takich małolatek a wy w to wierzycie hahahaha

Gość revanol
a ja myślę taK szkoła to szkoła i powinno się odpowiednio w tym miejscu wyglądać za to po lekcjach, skoro rodzice pozwalają, niech wyglądają jak chcą tyle że szkoła to najlepszy wybieg, bo później komu się w tych ciuszkach pokazywać? ostatnio nieco przeżyłam szok widząc 12-latkę z chłopakiem w objęciach

Gość nie przesadzaj są kraje
gdzie w tym wieku dziewczynki już za mąż wychodzą

Gość ten swiat schodzi na psy
no i dlatego nie jestesmy muzulmanami ale jakis porzadek musi byc! Potem sie dziwia ze 13 latka jest w ciazy. Jezu, jak ten swiat schodzi na psy ja w wieku 12 lat to jeszcze pamietam w piaskownicy siedzialam z kolezankami hehe:D

Gość supersonic electronic
ja tak sie ubieram - mam 18lat, kasy dostaje prawie tyle ile chce (oczywiscie w rozsadnych granicach), sporo imprezuje. z drugiej strony mam chlopaka od ponad 2 lat - jest moim pierwszym chlopakiem, tylko z nim sie calowalam i uprawialam seks. chodze do szkoly, mam bardzo dobra srednia, nauczyciele mnie lubia mimo wygladu. czasem cos rzuca o makijazu, o dekolcie - ale sorry, takie czasy, taka moda. nigdy nie uslyszalam, ze mam isc zmyc makijaz do toalety - bez przesady. wyglad nie ma nic do tego co ma sie w glowie. ludzie chca wiecej tolerancji, a sami patrza przez pryzmat makijazu czy obcasow :o takich jak ja dziewczyn w szkole jest cale mnostwo i ZADNA nie wyleciala za wyglad, tylko za zla frekwencje, czy oceny.