Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedkerealista

Jak dyskretnie się ulotnić ?

Polecane posty

Gość jedkerealista

Mam pewien problem z moją niedoszłą dziewczyną. Właściwie wszystko rozwijało się jak w bajce, dopóki znajomy nie postanowił mi czegoś pokazać. Miał na komputerze zdjęcia z wyjazdu do północnej Afryki mojej byłej i jej koleżanki, na wielu z nich pokazywały się z obściskującymi je arabami no i czar prysł jak bańka mydlana :( Problem jest taki, że kolega te zdjęcia zgrał bez wiedzy koleżanki i nie mogę jej powiedzieć oficjalnie dlaczego odchodzę, dlatego potrzebny mi pomysł co zrobić i co powiedzieć żeby się odczepiła i długo nie zastanawiała dlaczego nagle przestałem się nią interesować

Gość Zajkaaa
powidz jej ze jestes gejem :D

Gość kambumbak24
Powiedz jej, że śmierdzi wielbłądem.

Gość jedkerealista
jak powiem że smierdzi wielbłądem to od razu sie zorientuje że widziałem te foty, a wtedy oprócz mnie przekichane będa miały jeszcze 2 inne osoby

Gość rokokoko
po co rozpamietujesz jej przeszłosc l;iczy sie tu i teraz nie rozlicza sie kogos z przeszłości no chyba ze rzeczywiście był a niezłą kurew.ą

Gość kambumbak24
Nie tłumacz się po prostu dziewczyna nie jest tego warta. Ja powiem Ci stary po sobie... czasem bardziej się opłaca jedno zdanie powiedzieć dosadnie, niż czarować dwa lata i udawać taktownego. Laska nie zasługuje na pieszczoty, daj jej kosza i nie martw się nią. Jest zwykłą szmatą i tak ma się czuć:) Powinieneś mieć z tego frajdę bo inaczej to Ty wyszedłbyś na jelenia (wielbłąda:D:D:D)

Gość jedkerealista
rokokoko - gdybyś była facetem to byś zrozumiała w mig :) po prostu brzydzę się nią kambumbak24 - no to co mam jej powiedzieć? mieliśmy się dzisiaj spotkać, pewnie zaraz będzie dzwoniła a ja muszę na szybko coś wykombinować

Powiedz to, co zazwyczaj mężczyźni mówią: że nie jesteś gotowy na związek że zasługuje na kogoś lepszego że nie iskrzy że nie wiesz, czy ją kochasz że musisz sobie uporządkować pewne sprawy że nie chcesz jej niczego obiecywać że nie jesteś jej wart że chyba nie czujesz do niej tego co powinieneś że jest świetną kumpelą i bardzo ją lubisz że... Wybór masz ogromny. :D

Gość debilka1234567890
pierdnij przy niej głośno, dłub w nosie, nie myj się-sama odejdzie

Nie odbierz telefonu, unikaj, nie chciej kontaktów we dwoje, miej "ważniejsze sprawy": spotkanie z kumplem, naukę, sen, odpoczynek itp. Olewaj - sama odejdzie.

mona łajza - dzieki za kopalnię pomysłów :D na pewno skorzystam z któregoś, jak dzisiaj pojawi się toopik 'nie rozumiem fracetow - czemu zrywają przez telefon' to znaczy że założyła go amatorka ciemnego mięsa :D

Gość jedkerealista
to co ty masz tez taka sytuacje ?

Gość kambumbak24
Dobrze z wielką radością podpowiem Ci jak ja bym to rozegrał:) Nie cierpię takich lasek i sam się brzydzę łatwymi kobietami. Po prostu nie należy nazywać szmaty ściereczką, ani udawać że to atłas. Jeśli zadzwoni to powiedz jej, że zmieniły Ci się plany i jesteś zajęty. Poza tym nie ukrywaj przed nią, że to Ty masz zamiar zdecydować kiedy i czy w ogóle się zobaczycie. Musisz mówić pewnie i spokojnie nie wdawaj się w dyskusje i lekceważ jej pytania. Szmata to szmata. Kiedy z nią rozmawiasz nie myśl o tym co ona czuje, tylko o tym że rozmawiasz ze szmatą. To pomaga:) Czuję, że Ty jesteś z natury miłym i sympatycznym gościem i masz problem z takimi akcjami:D. Po prostu powiedz jej, że jesteś zajęty i to Ty decydujesz kiedy wychodzisz a nie ona. No i do widzenia, bo jesteś zajęty.

ja mam troche inaczej, ale tez potrzebuje bezboleśnie zakonczyc jedna znajomosc a dziewczyna dobra, wiec chcialbym zeby sie nie smucila

mozesz tez mowic ze jestes zmeczony, a kiedy ona mysli ze biedny, zapracowany odpoczywasz w domku, wychodz na piwo/wodke z kolegami, imprezy itp... faceci...

Gość rokokoko
faceci chcie;li by dziewice nietykane nie całowane a sami są nielepsi a czy ten kolega, który pokazał ci zdjęcia był prześcieradłem na łóżku na którym ona rzekomo dawała dupy tym arabom to ze sie przytulala to nic nie znaczy, no przestan koles chyba ze ty jestes taki święty i tez chcesz świętą :D:D

a jeszcze nie zapomnij ze musisz jej powiedziec to co chce uslyszec, bo wy nigdy nie jestescie szczerzy, wiec powiedz jej ze tak bedzie teraz dla was lepiej, ze zawsze bedziesz ja kochac i ze czas pokaze czy jestescie sobie przeznaczeni, ale teraz musisz skonczyc znajomosc...

Gość jedkerealista
Najlepiej by bylo tak aby dzisiaj to zakończyć a nie sciamniac ze zmeczeniem i brakiem czasu przez 3 tygodnie. rokokoko - kolega nie jest jej facetem tylko przytulanką i pocieszycielem. ja tez jestem monogamista. dlatego kumpel po dlugim namysle zdecydowal mi sie to pokazac bym nie spieprzyl sobie zycia

Gość jedkerealista
no i huj :D tak sie rozpisalem ze wlasnie zadzwonila zanim obmyśliłem strategię, poszedłem na łatwiznę i powiedziałem że mam ważną sprawę rodzinną i musimy to przełożyć na jutro

Gość ile ty masz lat bracie
jak Ci dziewczyna nie pasuje to od niej odejdź - po co nam się tłumaczysz jakimiś zdjęciami i Arabami - nawet jakby przytulała się do Polaków albo tylko do pluszowych misiów to i tak wolno Ci ją rzucić kiedy tylko chcesz, bo związek to nie umowa o pracę - nie wymaga okresu wypowiedzenia i podawania przyczyn zwolnienia.

A tak w ogóle to i bez tych naszych porad nieźle ją odizolowałeś - to ona dzwoni, ona inicjuje spotkanie, ona Cię pyta czy masz czas? Może u tych Arabów się nauczyła takiego modelu związku, nie wiem.

Gość jedkerealista
ziom, napisalem w 1 poscie ze na pewno z nia zerwe tylko chodzi mi o sposób w jaki mam to zrobić zeby nie bylo wiochy ani zeby nie dowiedziala sie ze widzialem te zdjecia

Gość rokokoko
o własnie odejdz powiedz ze ci sie znudziła albo nic do niej nie czyjesz, lub sie nie odzywaj przeciez to niedoszła dziewczyna a nie narzeczona czy zona :D:L:D:D:D:D: zal

Gość jedkerealista
ona dzwoni bo na dizsiaj bylismy umowieni, a ze ja nie dzwonilem to ona to zrobila, ciezkie do ogarniecia? a czemu to robi, bo jestem atrakcyjnym , wykształconym i dobrze zarabiającym facetem, niestety także empatycznym

Jasne - osoby które radzą Ci nie odbierać albo odpowiadać wykrętami na pewno wiedziały, że właśnie miała okazję zadzwonić. Oczywiście wiemy tez, że będzie wydzwaniać dniami i nocami oraz strasznie przeżywać rozstanie z najwspanialszym mężczyzną, jaki mógł jej się trafić oprócz tych Arabów. Stary - mamy XXI wiek - kobiety nie czekają na Ciebie i nie mieszkają w klasztorze, żeby być wystarczająco czystą dla jaśnie pana. Założę się, że na tych zdjęciach nie było nic, co zgorszyłoby przeciętnie empatycznego (właśnie) człowieka. Myślisz, że ją ukarzesz zerwaniem? Ona to oleje i znajdzie sobie chłopaka, który ją doceni.

Gość jedkerealista
ile ty masz lat bracie - a co ty też lubisz seksturystykę? każdy facet na moim miejscu zachowałby się podobnie. to tak jakbys widziala zdjecia twojego faceta w objeciach prostytutek. co do drugiej czesci wpisu to wlasnie o to mi chodzi zeby poszla w diabły bez uszczerbku na psychice :)

Nic mnie nie obchodzi czy to zrobiłby każdy facet czy tylko ty - wolno Ci zerwać z każdego powodu, to nie cyrograf, nikt nie zmusi Cię do miłości. A o to czy ona ucierpi moim zdaniem nie musisz się martwić - tego kwiatu pół światu. Zrób to po prostu kulturalnie: bez wyzwisk, patosu, wyrzutów, zemst itp.

Gość jedkerealista
dlaczego myslisz ze żadam zemsty? jest dokładnie odwrotnie, dziewczyna z pozoru sympatyczna ale od poczatku mi w niej cos nie pasowalo. mam nadzieje ze sobie kogos znajdzie, i ta osoba nigdy tych zdjec nie obejrzy bo bedzie to samo co ze mna :)