Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danka8555

ahhh te początki..problem:(

Polecane posty

Gość Danka8555

Spotykamy się od jakiegos miesiąca...raz w tygodniu, gdyz mieszkamy w innych miastach. No i mam problem..w zasadzie pytanie.. On mi mowi, ze za malo sie staram... I ciagle to powtarza..boje sie, ze w koncu zakonczy te znajomosc. O co mu moze chodzic? Moze dlatego, ze nie odzywam sie do niego codziennie... Ale nie chce tez wychodzic na jakas desperatke...:/ Poradzcie cos...

Gość fatamorgana na bani
A skąd my mamy wiedzieć o co mu chodzi??? :O jego o to zapytaj

Gość ojojojojoj
zapytaj go wprost-co ma na mysli , ze za malo sie starasz. Czy masz go bombardowac telefonami, czy masz juz mu prac gacie ,czy po prostu szuka dziury w calym , jak Cie splawic , zrzucajac wine za porazke na Ciebie.

Gość denofali
bo my faceci tak mamy ze lubimy kiedy czesto kobieta sie odzywa i inicjuje sex w innym wypadku uwazamy ze ci nie zalezy i ze za malo sie starasz

Gość Danka8555
on tez moglby sie postarac...a nie mnie obwinia, ze go zaniedbuje. Nie rozumiem facetow..naprawde...

Gość ojojojojoj
widze, ze nie zrozumialas sensu mojego sarkazmu. Chcialam powiedziec, ze trafia Ci sie najrowdopodobniej roszczeniowy Dyzio. Ialbo zbierzesz chloptasia do kupy albo lepiej kobieto wiej.