Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kim 30

Mam nadzieję, że gdzieś tutaj jest centurion...

Polecane posty

Gość nie krepuj sie........
i walisz te swoje monologi :) witamy panią Kim30 :) 🌼 :D

Gość Kim 30
Eh. A psy nie śpią i już zaczyna się ujadanie. :O

Gość no cos Ty!
przestan... forum jest publiczne. z mojej strony taki zarcik tylko ;) pzdr.

Gość desperatkom mowimy
stanowcze NIE!!!!!!

Gość Kim 30
Ja także, więc dziękuje za towarzystwo, ale NIE!

Gość Kim 30
Ja na razie niczego nie żałuje. Nie widzię sensu, aby trzymać w sobie jakieś żale, a potem latami z tego wychodzić. Ja wyrzuciłam i już mi lepiej. A będzie jeszcze lepiej. W jakim niby celu miałabym myśleć, co ktoś o mnie sobie pomyśli? Ja pomyślałam o sobie, o swoich potrzebach. A takie na ten czas były. :) Jestem zadowolona, bo mam dowody w dodatku, że obojętny nie jest i wiem, że zawsze mnie wysłucha.

Gość Do Kim 30
Przedtem było Kim30, Teraz Kim 30. To napewno jest inna osoba. Tylko problemy pewnie ma podobne. Ale nie znamy i chętnie posłuchamy. Usiadłem sobie w wygodnym foteliku i cały zamieniam się w słuch. Opowiadaj skarbie tak jak na spowiedzi. I najlepiej wszystko od początku, bo przyznam. Tych topików tyle, tyle........ Proszę. Nawet herbatką Cię poczęstuję. A lubisz skarbie seniczek wiedeński z taką pyszną polewą czekoladową. Mniam. Pyszota. Niebo w gębie. To jak poczęstować ?

Gość Kim 30
Eh. Ironia kompletnie zbyteczna. Niepotrzebnie tyle się biedaku napisałeś. :O

Gość Kim 30
jem kupę :)

Gość Do Kim 30
Nie jestem biedakiem. Ale mój status finansowy jest nieważny. Jeżeli chodzi o uczucia też nie jestem biedny. Mam dziewczynę którą kocham, a podobno i ona mnie daży uczuciem. Przynajmniej tak mówi. A siedzi tuż koło mnie i ten sernik to właśnie ona sama zaproponowała. Ja bym zaserwował lampkę czerwonego wina. Ale moja Pani nie może brać alkoholu do ust. Nasza pociecha jej na to nie pozwala. Więc Kim 30 opowiedz o swoim problemie.

Gość Kim 30
Mam zatem nadzieję, że ona jest bardziej męska od ciebie. I nie przesiaduje tyle na plotach babskich. :O

Gość Kim 30
Sram i jem kupy psa gdy on sra. :O

że tak wtrącę Mam zatem nadzieję, że ona jest bardziej męska od ciebie. I nie przesiaduje tyle na plotach babskich. zapewne jest też bardziej męska od twojego byłego, który zawraca ci dupę jak ostatnia cipa nie mogąc zdecydować się którą babę wybrać:)

więc powiedz , kim domknęłaś już znajomość ze swoją cipą ?:)

Gość Kim 30
Kiedy wczoraj zrobiłam sobie obciach, pytając czy to nie on czasem dzwonił (to była akurat jego pora na telefony) a numer już wyrzuciłam z kontaktów. Odpisał: nie, to musiał być inny wielbiciel. Nie jest to dwuznaczna odpowiedz?

Gość Do Kim 30
Ktoś do Ciebie grzecznie, bez obraźliwych słów. A ty zaczynasz człowieka obrażać. Siedzę tu i piszę bo moja Pani ma takie życzenie, Nie b ędę się przy niej brzydko wyrażał, zbyt ją kocham. Więc zastanów się co piszesz i nie prowokuj losu. Zaraz inni się zlecą i znów zjedzą Cię z kaszą. Tak wolisz ? Proszę bardzo. za chwilę może się spełnić Twoje życzenie.

Gość Kim 30
Jakby nie patrząc ogólnie tak. jestem pogodzona z faktem, choć wiem, że on jeszcze napisze. I na tym etapie jeszcze na to czekam. Ale już nie zamierzam pisać.

Gość Do Kim 30
ike ona jest Twoja i tylko Twoja. :P Już nam jej nie jest żal.

Gość Kim 30
Do Kim 30 - jeśli masz na myśli te kupy, to nie wymaga to nawet komentarza. :O Dobrze, że chociaż to podnosi topik. Więc sobie pisz.

Gość Do Kim 30
Do pełni szczęścia brakuje Regresa, Damy z Windsoru, Zawsze Szczerego. Jednym słowem ELITY. :D

nie masz czego żałować, kim jednej cipy w twoim życiu mniej chociaż.......pasowaliście pod tym względem do siebie

Gość Kim 30
Do Kim 30 - nie masz swojego życia, że musisz żyć życiem innych? Idź na dworzec i żal się nad bezdomnymi. :O

Do Kim 30 - nie masz swojego życia, że musisz żyć życiem innych? a to nie ty przed chwilą zastanawiałaś się jak wygląda i kim jest lepsza połówka Do Kim? :D

Gość Kim 30
Do Kim 30 - taaaa intelektualnej elity może? :O :D To tutejsci bezdomni przecież. Zszargani emocjonalnie. :O

Gość Do Kim 30
Mylisz się te kupy to miernoty na Twoim poziomie umysłowym. Potrafię być podszywem, ale wszyscy odróżniają mnie od Ciebie. Ponoć jestem troszkę inteligentnijszy od Ciebie.

Gość Kim 30
a to nie ty przed chwilą zastanawiałaś się jak wygląda i kim jest lepsza połówka Do Kim" A w życiu!!!! Ani jej wygląd (męskość nie odnosi się do wyglądu), ani serniczek, ani herbatka, czy co tam jeszcze sobie zdrobnił, jak ostatnia ....

To tutejsci bezdomni przecież. Zszargani emocjonalnie. jak na to wpadłaś :D tak, my też mamy wiele niepoodmykanych spraw z byłymi cipami:D i też na każdym topie zastawiamy się czy zadzwonić, jak zadzwonić ile razy zadzwonić i po co w ogóle kurwa zadzwonić :) witaj w domu kim