Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kim 30

Mam nadzieję, że gdzieś tutaj jest centurion...

Polecane posty

Gość Kim 30
Do Kim 30 - ja akurat nie waruje przy głupolach w moim mniemaniu. Wolę inteligentne towarzystwo. I kto tutaj jest miernotą? Jaki facet przeżywa, że zjada jakiś tam niezdrowy "serniczek" i ogłasza to światu, jak nie wiem jakie wydarzenie? :O Żenada!

Gość Kim 30
ike - nic o nim nie wiesz. ani o mnie. Wydaje ci się, że wiesz.

A w życiu!!!! a oczy ci się świecą ............:D

Gość Do Kim 30
Bosze wicisz inie kszmisz tosz to profanacja. Ja jej serniczek sewwuję a ona jadem bluzga. Więc nie dziw się że zginiesz jak pluskwa rozgnieciona na kamieniu. Obiecuję Ci. Wszystkie Twoje topiki zginą smieciem marnym. Nie będziesz już miała życia na uczuciowym. Daj tyły. Powiedz przepraszam i zniknij na wieki. Znajdę Cię pod każdym nick-iem. Przeproś za swoje chamskie zachowanie. Masz ostatnią szansę.

Gość Kim 30
Ike - ty nawet nie wiesz, o czym ja pisze. Jesteś bardzo krótkowzroczna, więc nie możesz zauważyć błysku w oku.

Gość Kim 30
Co innego flaki, golonka, żeberka, chociaż też niemęsko o tym pisać.

Gość a kim jest ta kim30
na oko daje jej chorobe umyslowa

ike - nic o nim nie wiesz. ani o mnie. Wydaje ci się, że wiesz. czekaj wyjmę chusteczkę :) wzruszyłam się :P a tak na serioo niewiele mnie obchodzisz wiem, że jak ostatnia kretynka od paru dni pierdolisz o telefonie do cipy tyle mi wystarczy nie wiem czy zniosłabym bliższe poznanie twojej osoby:)

Ike - ty nawet nie wiesz, o czym ja pisze. Jesteś bardzo krótkowzroczna, więc nie możesz zauważyć błysku w oku. jak to leciało?:D nic o mnie nie wiesz. wydaje ci się, że wiesz:P

Gość Kim 30
Jestem jak elyta kafe przegrańcy ike, brum, zawsze szczery, regres, luska z wind. Kogoś pominęłam? ;)

Gość Kim 30
Bosze wicisz inie kszmisz tosz to profanacja. Ja jej serniczek sewwuję a ona jadem bluzga." Kto jada takie rzeczy w XXI wieku? Nie po to rzeźbię ciało, aby bezszcześcić je czymś takim. A ty i twój brzuchol na pewno będziecie się mścić, nie wątpię. Tak już mają malutcy! I to pewnie cały sens twojego życia, przykładać wirtualnym? Gratuluję ciekawego życia .... z serniczkiem.

Gość To jest taka
jedna co ją szukają, bo uciekła z psychiatryka. Podobno już i pielęgniarze mieli jej dosyć. Chodziła i pisała po ścianach kredkami.

Gość Kim 30
a kim jest ta kim30 na oko daje jej chorobe umyslowa" Owszem chorobę umysłową widać w oczach, ale moich nie możesz widzieć, a jeśli chodzi o te w lustrze... to współczuje bardzo. :P

Gość do pytających
to paranoiczka wymyślająca co rusz nowe prowokacje i potem kasuje swpoje topiki jej nicki to Izabella 32. Caramena...30, i wiele innych topiki o kochanku z wesela ------ogólnie osoba chora potrzebująca pomocy , uraja sobie problemy i pisze sama monologi

Gość Ludzie to i wariaci
mogą tu pisać? Ale jaja, skąd oni się biorą

Gość Kim 30
Dobra piszcie sobie, centuriona i tak nie ma. A z wami nie zamierzam. Ja do tego stopnia nie marnuje swojego czasu. :O

Gość a moze to high hills
:classic_cool:

Dobra piszcie sobie, centuriona i tak nie ma. A z wami nie zamierzam. Ja do tego stopnia nie marnuje swojego czasu. masz rację gadać do siebie samej to ciekawsze zajęcie :)

Gość A to nie ta co
Niedawno pisała że ten topik o weselu i kochanku jej wcięło i zaczęła na nowo. ewnie gubią się robaczki po drodze. Bo sprawdzałem wszystkie śmieci sa na kafe. Może dajmy namiar na policję, pogotowie, albo co. Pewnie i ten centaur to pewnie też ona.

Gość tamta inaczej pisala, ta teraz
zmienila styl bo wczesniej stawiala wielokropek taki ... co kazde zdanie

Gość A to nie Izabell 32
co to ją tak mąż kocha, a ona i męża i kochanka w jednym łóżku. Co za zboczona dziwka.

Gość najpierw się nabrali na topik
'samotnicy" to założyła o kolesiu co niby z nią jest na odległość, o kochnaku, mężu naiwniacy na początku się nabierali, teraz ją każdy rozpoznaje.

mi jak cipy cipą nie nazwać :)? no można: pipka ale cipa brzmi dosadniej:) i bardziej w tej sytuacji pasuje:P

Gość prostododomu
Ty to Ike jestes jednakowoz zajebista :D

Gość Do Kim 30
Obiecałem Ci. Za dobre serce zapłaciłaś chamstwem. Nie żal mi Ciebie. Mówiłem , zjedzą Cię z kaszą.

Gość Do Kim 30
No i pozamiatane

Gość o matko a co to za
pizda serniczkowy mściciel :P

Gość Do Kim 30
ike jesteś słodka. :)