Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z DE...

Do mieszkajacych w De

Polecane posty

Gość kobieta z DE...

Mam do Was prosbe. Otoz mam pewien problem i nie wiem jak sobie z nim poradzic. Maz jest teraz w szpitalu i nie chce zawracac mu tym glowy zeby niepotrzebnie sie nie denerwowal. Mianowicie mieszkam w domu 5cio rodzinnym, wynajmuje tam mieszkanie. Od 3ech miesiecy w trakcie wprowadzki jest sasiad z dolu, Wloch. Problem tkwi w tym iz wraz z jego rozpoczeciem wprowadzania sie moje dzieci maja nieprzespane noce. O godzinie 20tej, 21szej on stuka, przesuwa meble, wierci. Wiem, wiem ze cisza nocna jest od 22giej, ale wydaje mi sie ze sa tez jakies ograniczenia zwiazane z tego typu robotami "remontowymi", czy oby nie do godziny 18tej? Gdzie moge sie z tym zglosic? Kogo powiadomic? Dzieci budza sie wystraszone, potem cala noc zrywaja sie z krzykiem. Byly przyzwyczajone do normalnego spokojnego zycia. Kto zna choc jednego Wlocha to wie jaky oni sa glosni:( Prosze WAS o pomoc. Co mam robic? Gdzie to sprobowac zglosic?

Gość kobieta z DE...
Prosze:(

Gość hola,hola,,
co to ma byc to "DE"?Nie umiesz napisac o co chodzi normalnie?Co do ciszy nocnej-zaczyna sie ona o godz 22.00 i trwa do godz 6.00 rano.Nie przesadzaj z tym.Przeciez kiedys remont trzeba zrobic.Wy facetki byscie chcialy miec luksusowe warunki ale najlepiej zeby nie bylo remontow.To jak to wszystko zrobic?Zatrudnic czarodzieja czy jak?Skad ja to znam?

Gość kobieta z DE...
Wiesz, my wprowadzajac sie tutaj tez robilismy remont. Stukania i przesuwania mebli od godziny 19tej u nas niebylo. My dzieci wtedy nie mielismy, ale sasiedzi tak. Z czasem dochodze do wniosku, ze trzeba srac na wszystkich wokolo bo inni na Ciebie uwagi nie zwracaja i robia co chca.