Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterbean ESCH

Dziewczyny, pomóżcie mi ją poderwać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość butterbean ESCH
kollsaka Ale te lacosta to fatalne są :( Takie duże i okrągłe oczy a to nie jest dobre !!! Płaskie i szerokie oczy są takie bardziej porywające chyba ;) Te okrągłe to dla tłustych ludzi a ja jestem taki wysportowany szczuplaczek raczej. Taki ala bonzo :D

Gość gdzie ty zyjeszzzzzz
wszystkie okulary (oprocz tych do sztruksow:)) ktore pokazales wygaldaja jakby byly na rower albo na narty... jak znajdziesz cos co nie bedzie wygladalo jak okulary 'sportowe' to jestem w stanie to docenic :D

Gość butterbean ESCH
Ziutaaaaa Ja wyglądam tak : średni wzrost Sylwetka : średnia. Szczupły w talii ale w klacie sporo szerszy już Włosy takie bardzo ciemny blondyn ale też można podpiąć mnie pod bruneta prawie. Mam bardzo sympatyczną buzię ale nie wyglądam na lalusia tak jak sosssss :D No to które mam kupić ? Może te szare za 35 zł co ? Bardzo dużo ludzi je kupiło widzę

Gość butterbean ESCH
gdzie ty żyjesz Ja jestem sportowcem właśnie wiesz ;) I mam super kaloryfer na brzuchu laluniu ;) Klata taka że byś padła z wrażenia ;)

faceci to jednak bezguscia :) ale mam brata to juz sie rpzyzwyczailam :] dobrze ze chociaz on bierze pod uwage moje zdanie bo pewnie do dzis bylby sam :D a Ty masz dziewczyne?:D

Gość butterbean ESCH
Nie mam dziewczyny i mieć nie chcę. POczekam kilka lat w samotności aż zmądrzeją i wezmę sobie za żonę kogoś kto wie że w życiu nie tylka kasa się liczy. A kobiety dopiero przed 30-stką zaczynają myśleć o czym innym niż kasa więc jeszcze trochę musze pościć ;)

Gość butterbean ESCH
kupię te szare za 35 zł ;) Są super.

jak jestes sredniego wzrostu to juz kaloryferer Ci u mnie nie pomoze :) nie masz dziewczyny, bo kupujesz wiesniackie oksy :p

sukces kur*a SUKCES ;D

Gość butterbean ESCH
Tylko że nie wiem czy przypadkiem ten lancaster oraz te za 35 zł nie byłby lepsze :(

Gość butterbean ESCH
Chodzi o to że ja jestem taki wysportowany chłopak i ta twoja propozycja to mi nie pasuje chyba. Są takie okrągłe dla takich powolnych Maćków lub biznesmanów :( A te za 35 zł i lancaster to właśnie są takie niższe i wyglądałbym w nich tak bardziej polotnie i energicznie ;)

to pozwalam Ci kupic te za 35 ale nos je tylko jak bedziesz jechal rowerem :D wpisz sobie w google - ochroniarz - i zobacz jaka grupa spoleczna nosi pedalskie waskie okulary :)

Gość butterbean ESCH
gdzie ty żyjesz Spójrz jeszcze raz tak szybko na te obrazki http://moda.allegro.pl/nowe-joop-okulary-przeciwsloneczne-meskie-4752-i1241902191.html http://allegro.pl/okulary-uvex-i-vo-przeciwsloneczne-szare-oryginal-i1232627666.html http://allegro.pl/okulary-przeciwsloneczne-lancaster-okazja-i1223116179.html No nie mów mi że te pierwsze są najlepsze no ja pierdziu 😡 Te pierwsze to dla lalusiów jakichś chyba

Gość kollsaka
te podluzne to kojarza mi sie z chudymi chlopcami z wlosami na zelu.. pokazujac linki mialam przed oczamifajnego faceta z zarostem delikatnym

Gość butterbean ESCH
kollsaka Ale te okrągłe to dla takich facetów z okrągło buzią chyba raczej. Ja natomiast wyglądam bardziej tak męsko !!! Duzo ćwiczę, jestem opalony bardzo ładnie i ogólnie taką bardziej kościstą mam twarz. Taki twardziel ze mnie kapisz ? W tych okrągłych dla lalusiów tylko bym stracił raczej. Jedyne co mnie trzyma przy nich to może to że są dobrej jakości. A ja jestem pedantyczny i chcę kupić raz a dobrze. Żeby nie było tak że ten lancaster to jakiś szit podrobiony a te za 35 zł to badziew :(

no 'niestety' wybieram pierwsze :D

Gość kollsaka
okragle nie sa dla okraglej twarzy -to nie na tym polega ;) a zreszta tobie maja sie podobac ,ja tylko napisalam co mysle o podluznych

juz wiem z czym mi sie kojarzy lancaster! z takimi kolesiami z disco polo co na klawiszach graja! wiedzialam, ze skads znam te klimaty :)

Gość butterbean ESCH
gdzie ty zyjesz Powiedz mi kochanie dlaczego te pierwsze są takie drogie ???? 200 zł za nie , to nie przesada za to gówno ?

Gość butterbean ESCH
gdzie ty żyjesz Ty odrazu od początku krytykujesz tego lancastera a może ty poprostu odwracasz moją uwagę od nich co ? One podbno mają wartość 380 euro i chcesz je sobie kupić zamiast mnie !!! Jeśli to zrobisz to cię zamorduję wiedz o tym !!! Ja mam pierwwzeństwo do nich w razie czego !

kosztuja tyle bo placisz za firme..niestety to tak jak z popularnymi ostatnio ray banami :) lancasterow nie kupie - obiecuje!

Gość butterbean ESCH
gdzie ty żyjesz Kotku a doradź mi które perfumy sobie kupić z allegro ;) Wiesz coś może o Acqua Di Gio , Ferrera man , Kenzo coś tam czy Fahrenheit itd ? Które byłyby najlepsze i wyjaśnij dlaczego ;)

Gość butterbean ESCH
Wezmę te z UVEXA za 35 zł. Przynajmniej te okulary brała masa ludzi. Chyba najpopularnijesze na alelgero :D Powinny być dobre. Poza tym ja w okularach za dużo też nie będę chodził. One są szare więc świetnie radzą sobie ze słońcem bo podobno właśnie szare najlepiej tłumią promienie ;)

kenzo nie lubie co do zasady fahrenheit--specyficzny ale mi sie podoba ja lubie np BULGARI AQUA bierz co chcesz :D ja ide spac :]

Gość butterbean ESCH
Nie pozwalam Ci iśc spać mała. Masz tu siedzieć ze mną bo jeszcze zakupów nie zrobiłem ;)

ahhaha ja tu bede wybierac a Ty i tak na koncu kupisz ADIDASA albo AXE :p udanych zakupow, ja musze rano wstac! Porzadni ludzie pracuja :]

Gość butterbean ESCH
Siedź tu bo Ci nie dam buziaków na dobranoc i dopiero będziesz miała