Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuch17

poszukuję ginekologa z Poznania

Polecane posty

Gość anuch17

Witam!Szukam dobrego ginekologa,który przyjmuje na kasę chorych,ponieważ niestety krucho z kasą;/ jest to moja pierwsza wizyta,dlatego zależy mi na tym,aby badanie nie było krępujące i było bezbolesne.

Gość anuch17
Zielona Wyspa: a masz jakieśnamiary na niego???I może coś więcej na jego temat powiesz...No i czy to na pewno jest na kasę chorych.... Z góry dziękuję :)

Gość anuch17
Bardzo Ci dziękuję :)

Gość anuch17
Dziękuję jeszcze raz.Umówię się jak najszybciej.A powiedz mi czy ten lekarz traktuje jednakowo pacjentki?No i czy jest kompetentny,żeby mi żadnej błednej diagnozy nie postawił...?

jeszcze nigdy nie zrobil czegos na moja nie korzysc, jak sie le czulam po tabl nie wciskal mi kitow ze tak na poczatku jest itp. Moja mama i moja siostra tez do niego chodza. On odbieral moj porod tzn moje narodziny hihih:)

Gość anuch17
a jeśli chodzi o wiek...mam 17 lat dopiero i u mnie w przychodni mówią,że powinnam udać się do dziecięcego,ponieważ jestem jeszcze za młoda,aby iść do ginekologa ogólnego.

ja bylam 1 raz jak dostalam okres czyli w wieku lat 13 a potem w wieku 16 lat i potem jak zaczelam wspolzycie czyli jakies 19.. wiec nie wiem kto Ci takich pierdul nagadal. Jesli jestes dziewica to lekarz zrobi Ci tylko wywiad nie bedzie Cie raczej badal.

Gość delightful164
A jeśli jestem dziewicą,ale chcącą rozpocząć współżycie ale mam z tym,że tak powiem problem...i z tego powodu chcę się wybrać do lekarza.Również po antykoncepcję...to chyba musi przeprowadzić badanie

Gość delightful164
jeszcze raz dziękuję za pomoc :)

Gość anuch17
zapomniałaś dodać,że muszę się tam pojawić z mamą ;/ umówiłam się na wizytę,ale chyba będę musiała ją odkręcić,bo moja mama nie może się o niej dowiedzieć;/