Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka**

Co przyciąga wzrok mężczyzny u kobiety?

Polecane posty

Gość różyczka**

w wyglądzie zewnętrznym oczywiście. Piersi duże czy małe, pupa, dłonie itd? Panowie wypowiadajcie się. Panie też mogą co powiedział im mężczyzna. :)

Gość jak dla mnie nic
ale ja to jestem dziwny wiec :D

Gość różyczka**
no dalej kto się jeszcze wypowie... ?

Gość Józefin
Pięknie wyrzeźbione nogi w butach na obcasie, przestrzeń między zwiewną spódnicą. Długie, bujne włosy (w kolorze blond - zawsze przyciągną nasz wzrok). Smukłe dłonie. No i dupa i cycki.

Gość Józefin
Rowki. Biuściasty, dupczasty, ustny.

na pewno ładnie wyeksponowany biust, nienaganna figura (chociaż niektórzy panowie wolą krągłe kształty), włosy -przeważnie te dłuższe bardziej kręcą facetów :P ładne duże oczy i kształtne usta :classic_cool:

Gość różyczka**
Interesujące, czekam na dalsze wypowiedzi :)

Gość VHBKJNM
różyczka** dzieciaku szkole dzis tobie zamkneli :D

Gość różyczka**
Nie, Mój/Moja Drogi/a jestem dorosłą pracującą i studiującą kobietą, zbieram informacje do ankiety, którą przeprowadzam na studiach. Nie chciałam od razu pisać o tym, gdyż ludzie chętniej i prawdziwiej wypowiadają się gdy nie wiedzą do czego ta informacja jest potrzebna.

Gość szmarak
brak tępego wyrazu twarzy

Gość hyndai
okrągłe kształty to wolą panowie koło 50 co im nie dyka i maja duze brzychy. zam jestem młody i ani ja ni koledzy nie zwracamy uwagi na krągle ształty, za to na szczupłe uda zgrabnych kobiet tak

Gość aga2010r
faceci sa prosci jak cepy. piszecie biust, oczy, tylek itp. a i tak wieszkosc fajnych facetow jest z babkami malo atrakcyjnymi a co najwazniejsze zolzami. wystarczy usmiech, przekonanie was jacy to jestescie och i ach i juz babka ma was w garsci.

aga troche prawdy w tym co napisałas jest ale sadze ze samym atrakcyjnym wygladem nie zatrzyma sie nikogo przy sobie na długo...

Gość dupa,wary obciągary,oczy

Gość morda morda
ja lubię jak panna wyglądem przypomina guźca :)

ale sadze ze samym atrakcyjnym wygladem nie zatrzyma sie nikogo przy sobie na długo."' ale to topik o przykuwaniu uwagi , przyciaganiu uwagi a nie zatrzymywaniu na dłużej :)

Gość co to jest guziec?
:O

Gość Kwiat TY spiewasz?
CZERWONY KOLOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość shazz
guziec to taka dzika świnia afrykańska :P jestem kobietą, więc powiem co ja zawsze słyszałam od panów - zgrabne długie nogi, wcięcie w talii, duże oczy, ładny uśmiech i włosy :) długie, lśniące, zadbane. dłonie i paznokcie (koniecznie naturalne, pomalowane na jasny kolor, średniej długości), dla sporej grupy również stopy. piersi i pupa też, ale to już zależy od indywidualnych preferencji, jeden woli duże piersi/pupy, inny małe. aha i proporcjonalna sylwetka :)

Gość hhhhsgs
usta jak angelina ;) dupka jak jen cycki jak rihanna

Gość W. Wspaniały
Inteligentny i miły wyraz twarzy (w szczególności oczy), serdeczny uśmiech, fryzura, sylwetka, zapach.

Gość ja tez slyszalam komplementy
na temat swoich dloni-paznokcie dlugosci okolo 2-3mm poza opuszek, krotko mowiac raczej sredniej dlugosci pomalowane na natualny roz, chcoiaz nie wiem, moze w innym kolorze tez by mu sie podobalo, ale wtedy zachwycal sie tamtymi dlonmi pomalowanymi na ten roz. dalej pupa no i sylwetka cycki mam male, wiec nigdy nic o nich nie slyszalam dobrego:P

Odnosnie paznokci: zauwazylam ze ogromna liczba facetów preferuje naturalne paznokcie wystajace jedynie 2- 3 mm poza opuszek, lubia równiez gdy te paznokcie sa pomalowane jasna emalia lub kiedy kobieta ma zrobiony french manicure, a tipsy wcale im sie nie podobaja, a juz na pewno nie długasne na 5 cm...